Instant Feel

Instant Feel

Itt az Instant következő két hetének élő zenei programja.

AWS akusztik
 
Az AWS a legintenzívebb hazai koncertbandák egyike, április 25-én az InStartban azonban Siklósi Örs és Kökényesi Dániel akusztikus üzemmódban adagolja a dalokat.
 
Melodic metalcore band AWS switches into acoustic mode and singer Örs Siklósi and guitarist Dániel Kökényesi gives an unplugged gig in InStart club on April 25.
 
SoulClap Bp prsnts: Hip To The Game (Live Hip Hop Jam)
 
Élő hip-hop jamsession szerdánként az Instant pincéjéből a SoulClap Budapesttel és a hazai zenei szcéna élvonalbeli előadóival – április 26-án is! 
 
Live hip-hop jamsession every Wednesday in Instant, hosted by SoulClap Budapest with the leading performers of the domestic music scene – next time on the 26th of April!
 
Henri Gonzo & Daniel Ezra Perez
 
A húszas évei elején járó zenészekből álló Fran Palermo az indie-t és rock and rollt kombinálja tropical, mediterrán és jungle rock hatásokkal. Április 28-án a zenekar két tagja ad akusztikus koncertet az Instanban. 
 
Fran Palermo combines indie and rock’n’roll bases with tropical and jungle rock effects. The two of them throw an acoustic session in Instant on the 28th of April.
 
Unplugged bulira készül a Muriel
 
Mint azt a Kartel-feldolgozással is bebizonyította, a Muriel nagyon ért az áthangszerelt dalokhoz. Már csak ezért is örvendetes, hogy a csapat április 29-én egy unplugged koncertre készül az InStartban.
 
Pop-rock-funk-reggae fusion band Muriel is going to give an acoustic gig in InStart club on April 29.
 
 
Képzelt Város-koncert a munka ünnepén
 
A Képzelt Város új felállásban sem maradt más, mint az ország egyik legegyedibb post-rock zenekara. Erről pedig a rajongók is meggyőződhetnek május 1-jén az Instantban.
 
Atmospheric post-rock band Képzelt Város is going to perform in Instant on International Workers' Day, May 1.
 
 
Sallai-Szabó akusztik
 
Sallai Laci (Felső Tízezer, The Somersault Boy) és Szabó Benedek (Galaxisok, Zombie Girlfriend) évek óta keresztbe-kasul játszanak egymás zenekaraiban. Május 6-án összeállnak az Instanban, hogy eljátsszák kedvenc dalaikat. 
 
László Sallai and Benedek Szabó are leader Hungarian performers who play they favorite songs in Instant, on the 6th of May.
 

Helyszín