Kamilka & Pesti Sikk szülinap

Kamilka & Pesti Sikk szülinap

Május 31-én a Muzikumban!

Léleksimogató zenei történetek a funk és a jazz találkozásában. Hanyag elegancia a klasszikus sanzonok sikkes, fülledt világával és mai vagány, táncolható poppal. Stílusos és trendi. Gyere a Muzikumba május 31-én Kamilka & Pesti Sikk 3 × szülinapi bulijára!

Igényes dallamvilág, fúziós zenei önkifejezés, tüllszoknyás eklektikában, kortárs szemlélettel. Léleksimogató zenei történetek és a pezsgő városi lét meséi. A minőségi és a populáris ügyes találkozása, életigenlő dalokkal.
Az énekes-dalszövegíró, Kiss Kamilka, valamint a többszörös Fonogram-díjas zeneszerző-zongorista, Lőrincz Ádám által alapított formáció ügyesen ötvözi a klasszikus sanzonok sikkes, fülledt világát a mai vagány, táncolható poppal.
 
 
A formáció két alkotója:
Kiss Kamilka szövegíró, énekes és Lőrincz Ádám dalszerző, zongorista,
akik kiváló zenészekkel karöltve teljesítik ki zenei önmagukat!
 
 
MOTTÓ:
"Kóricálok az éjjeli geometriában, ahol a vizek szerelmesek, a színeknek illata van, az érintéseknek színe. Művészmoziban ülök, pöttyös bögréből kávét iszom- virággal a hajamban- miközben versek sétálnak át rajtam, minden feltűnés nélkül.
 
 
Színes körömlakkal festek az aszfaltra, szappanbuborékot fújok, mezítláb sétálok a fűben, ölelgetem a fákat, akik visszaölelnek. Kiállításokon álmélkodom, szélgép-effektezem a hajszárítóval, zenéket érintek meg az ujjammal.
Festek, fotózom, zenélek és rajzolt deszkákon játszom el, hogy a szerelem a legfőbb törvény - ami ugyebár tény." - Kamilka
 

 

Helyszín

Jegyvásárlás