Kiel Winde, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Kiel Winde, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
A Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 7-én a Kiel Winde pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Szerintem látens punkzenekar vagyunk. A zenekarban mindenki 30 eleje körül van, ez az a kor, amikor eljutsz oda, hogy vannak megalapozott gondolataid és kritikáid a világról, de már megszoktad a kényelmet és akkor őrlődsz, hogy beleállj a kényelmetlenbe, vagy lustulj bele a kényelembe. Szóval szeretnél punk is lenni, meg nem is. A szövegek is nagyjából erről szólnak. Meg már amúgy is unalmas, hogy minden szám a szerelemről szól. Ami pedig a zenei részét illeti, én először brit pop, aztán magyar alter és brit indie bandákat hallgattam sokat, ez dominál a zenében is. De mindenki hozzáteszi a saját dolgait.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
A Robot amúgy is az egyik kedvenc helyem. Imádom az ilyen kis klubokat, plusz ez még nagyon jól is szól. Maga az esemény pedig egy követendő példa, egy kezdő zenekarnak nem egyszerű bekerülni egy Robot-szintű helyre. Szóval azt várjuk, hogy lesz egy jó koncert és néhány olyan új arc is, aki még nem látott minket.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Tominak, a gitárosunknak van egy zöld gitárja, amire amúgy irigy vagyok. Ezt lehet majd élőben meghallgatni, megtekinteni, sőt koncert után akár megsimogatni (gitárt és gazdáját egyaránt). Kérésre pedig elmeséljük, honnan jött ez a zenekarnév.
 
 

Helyszín