KISS VILÁGKÖRÜLI TURNÉ!

KISS VILÁGKÖRÜLI TURNÉ!

A budapesti búcsúkoncertre 2021. július 15-én kerül sor

Egy legendás és alaposan dokumentált 45 éves karrier után, amely a rock ‘n’ roll legendák korszakát indította el, a KISS 2019-ben megkezdte utolsó turnéját.
 
2019 teltházas KISS koncertekkel volt tele a világ minden táján, amelyek vitathatatlanul a legnagyobb KISS show-k voltak! A turné első bejelentése után óriási rajongói nyomásra további helyszínekkel bővítették a koncertkörutat, de az END OF THE ROAD turné egy New York-i dátummal véget fog érni.
 
Sajnos, a világ jelenlegi eseményei miatt a KISS nem tudta teljesíteni az eredeti, 2020 júniusára és júliusára tervezett európai fellépéseket. De a zenekar örömmel jelenti be, hogy átütemezték a turnét 2021-re, sőt, újabb európai időpontokat is bejelentenek.
 
Paul Stanley véleménye: „Most várunk. De készen állunk. Amikor azt mondják, hogy mindenki biztonságban van, és ez a világjárvány véget ért, megrengetjük a világot és felrázunk benneteket, ahogy mindig, és ahogy még eddig soha.”
 
Gene Simmons pedig azt üzeni a rajongóknak, hogy „alig várjuk, hogy ennek a járványnak vége legyen, és mindannyian biztonságban lehessünk. Továbbra is azt tervezzük, hogy elvarázsolunk benneteket, amint ezt a közönség és a banda számára biztonságosan megtehetjük. Találkozunk Európában!”
 
Az elképesztően látványos koncertjeikről ismert KISS évtizedek óta bizonyítja, hogy miért őket tartják a rock ‘n’ roll legendás showmenjeinek. A Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagjaiként, több mint 100 millió eladott albummal világszerte, azt mondják, hogy ez a turné a KISS Army rajongók millióinak szól.
 
 

KISS - END OF THE ROAD 2021 európai dátumai az alábbiak.

További időpontok még lehetnek.

 

2021. június 2. Sportspalais, Antwerpen BELGIUM

2021. június 8. Accors Hotel Arena, Párizs FRANCIAORSZÁG

2021. június 10. Westfalenhalle, Dortmund NÉMETORSZÁG

2021. június 12. Atlas Arena, Lotz LENGYELORSZÁG

2021. június 15. Barclaycard Arena, Hamburg NÉMETORSZÁG

2021. június 19. Tele 2 Arena, Stockholm SVÉDORSZÁG

2021. június 21. Hartwell Arena, Helsinki FINNORSZÁG

2021. június 23. Scandanavian, Göteborg SVÉDORSZÁG

2021. június 25. Festhalle, Frankfurt NÉMETORSZÁG

2021. június 30. Hallenstadion, Zürich SVÁJC

2021. július 3. Rockfest, Barcelona SPANYOLORSZÁG

2021. július 4. Wizink Arena, Madrid SPANYOLORSZÁG

2021. július 6. Roman Arena, Nimes FRANCIAORSZÁG

2021. július 8. Schleyerhalle, Stuttgart NÉMETORSZÁG

2021. július 10. O2 Arena, Prága CSEHORSZÁG

2021. július 12. Arena Di Verona, Verona OLASZORSZÁG

 

2021. július 15. Budapest Aréna, Budapest MAGYARORSZÁG

 

A budapesti koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint 2 fajta VIP csomag is elérhető a rajongók számára.

Sajnos átütemezési problémák miatt a KISS nem fogja tudni érinteni a következő városokat, amelyeket eredetileg 2020-ra hirdettek meg:

Sandnes, Norvégia
Kaunas, Litvánia

Lisszabon, Portugália
Gliwice, Lengyelország
Szófia, Bulgária 

"Minden, amit építettünk, és mindaz, amit az elmúlt négy évtizedben meghódítottunk, soha nem történhetett volna meg az emberek milliói nélkül világszerte, akik a klubokat, az arénákat és a stadionokat megtöltötték ezekben az években. Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem. KISS Army, búcsúzunk a legutolsó turnénkkal, a legnagyobb show-nkkal, és ugyanúgy távozunk, ahogyan érkeztünk ... mentegetőzés nélkül, megállíthatatlanul." - nyilatkozta a banda a búcsúturnén.

Ez az utolsó lehetőség a KISS-t élőben látni!

 

További infó:

www.kissonline.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu