KLIPPREMIER! - Vigasztalás Tha Shudras módra

KLIPPREMIER! - Vigasztalás Tha Shudras módra

„A nagymamámat felköszönthettem Szegeden és félig lefojt arccal egy hamburgert is fogyaszthattam Budapestre indulás előtt”

A 2014-es X-Faktor legjobb zenekaraként megismert THA SHUDRAS zenekar-performansz tagjai a koncerteken különleges, maszkos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, akik a HÍVJÁL BARÁTNAK izgága klipje után egy új videóval jöttek ki.
 
Ez a VIGASZTAL, amiről a zenekar következőket mesélte:
 
„Annyira nyitott és annyira sokszínű a nóta értelmezése, mint az ősz. Egyrészt emiatt is készítettünk imidzsklipet, mert nem akartuk egyetlen vagy pár sztori szállal behatárolni a mozink témáját. 
 
Korcsok Renátóval dolgoztunk, akárcsak a Hívjál barátnak című videónknál.”
 
 
A maszkos társaság különleges hangzásvilágával merészen egyensúlyoz a populáris mezsgyék és a kísérletezősebb, játékosabb megoldások közt, úgy, hogy maga a végeredmény mégis önazonos és valódi marad.
 
„Háromszor is átszerveztük az egész forgatást... Először az eső miatt kellett cserélnünk majdnem az összes helyszínt fedettre, másodjára a fő helyszínünket is módosítottuk technikai okok végett, majd az eső mellett arra napra tél is lett, így a ruháinkat és aznap kellett rögtön újra-styleingolni, de a baráti, családi hangulatnak hála, minden akadályt faszán vettünk!
 
08:00-kor kezdtük és 15:00-ra be is fejeztük, úgyhogy még a nagymamámat is felköszönthettem Szegeden és a kedvenc hamburgerezőmben is fogyaszthattam félig lefojt arccal egy hamburgert Budapestre indulás előtt.”
 
A THA SHUDRAS zenekar-performansz 2010-ben alakult Szegeden; tagjai a megalakulás óta koncerteken és fellépéseken különleges, maszkos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, a hangszeres tudás mellett. Videoklipjeikkel díjakat nyertek, emellett a 2014. évi X-Faktor legjobb zenekaraként ismerhette meg őket a szélesebb közönség. Zenéjük egyedi és táncolható.
 
A csapat országosan a 2014-es X-Faktorban vált ismertté, ahol Tóth Gabi mentorálásával a verseny 5. legjobb produkciója lett. A fiúk azóta is olyan izgalmas dalokkal jelentkeztek, mint a tavaly megjelent „Play My Game”, vagy a szeptember vége óta egyre többet hallgatott „Hívjál barátnak” című trackjük. A karizmatikus énekes, aki beatboxerként és producerként is aktív, a teljes a hazai zenei szcénát bejárta már. Kollaborációinak száma szinte végtelen, alteregói – Molnár Tibor Attila, Trap kapitány, Freddie Shuman, FMaN – ugyanis lehetővé teszik, hogy minél több stílusban brillírozzon.
 
A friss dal a december 7-i szegedi JATE klubos koncert címadó slágere is, amit egyébként a frontember Trap Kapitány szülővárosában forgattak.