Klubszezonzáró Beatles est a The Bits-szel

Klubszezonzáró Beatles est a The Bits-szel

Május 26-án a Muzikumban!

Hamarosan kezdődik a nyár és ezzel a fesztiválszezon, de előtte szeretnénk egy hatalmas Beatles bulival búcsúztatni a 2017 ősz - 2018 tavaszi klubszezont. Egy hatalmas bulit tervezünk, amihez el is kezdtük a legbulizósabb és legszebb Beatles dalok sorba rendezését. Aki lemarad, az őszig várhatja a következő Muzikum koncertünket! Tehát Klubszezonzáró Beatles est a The Bits-szel május 26-án a Muzikumban, ott a helyed!

Ki ne ismerné a Beatlest? A zenekar, mely a 60-as években beírta magát a történelembe, mi több egyedüliként a történelem könyvekbe és gyökeresen megváltoztatta a könnyűzenét. Ki ne ismerné a She loves you, Yesterday, Let it be vagy a Hey Jude című örökzöld és örök érvényű slágereket?

A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is. A tagok Beatles szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak.

A zenekar tagjai:
Zsolt Derecskei - Guitar, piano, vocals
Balázs Bakó - Drums, vocals
János Bárth - Guitar, vocals
Albert Kasléder - Bass, vocals
 
 

Helyszín

Jegyvásárlás