Középkori karácsonyi kórus

Középkori karácsonyi kórus

A Gregorian társulat december 13-án karácsonyi műsorral jön a MoM Sportba

Mi mással lehetne stílusosabban az ünnepekre hangolódni, mint egy misztikus középkori szellemiségben megidézett kórus-zuhataggal? A Gregorian társulat december 13-án a „Szent Dalok” című karácsonyi műsorával jön a MoM Sportba, hogy mi méltó módon hangolódhassunk az adventi időszak alatt. A középkori hangulat mellett a hagyományos, ám nem mindennapi formában előadott karácsonyi dalokkal várnak a szerzetesruhába öltözött énekesek, akik egy rockzenekar kíséretében idézik meg a Karácsony Szellemét, egyedülállóan izgalmas látványvilággal, füsttel, tűzzel és minden jóval.
 
 
Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a KARÁCSONYRA! Decemberben ismét visszatér a Gregorian Budapestre a középkori & hagyományos & modern dalok fúziójával!
 
A „Szent Dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozat már novemberben elkezdődik és december 13-án a MoM Sportban kerül bemutatásra a magyar közönség számára. A koncerten felcsendülnek a legmeghittebb karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban, melyek békességgel, elmélkedéssel, szeretettel töltik meg szívünket.
 
 A koncert estéjét meglepetések és a karácsony szelleme járja át a legnemesebb értelemben.
 
 A szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülálló izgalmas látványvilág egészíti ki, füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök, speciális világítás….
 
 Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel és elkápráztató GREGORIAN kórushangzással elegyítik.
 
 A GREGORIAN társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany és platina díjjal, telt házas turnékkal és kb. 2 milliós lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik. 

Helyszín

Jegyvásárlás