Long Story Short, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Long Story Short, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 18-án a Long Story Short pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Mi a Budapesti LongStoryShort! zenekar vagyunk, körülbelül másfél éve zenélünk együtt. Jelenleg 3 fős a formációnk: Marschall György Olivér az énekes-gitárosunk, a basszusgitárnál Varró Bálint van, a dobokért pedig Kovács Tamás István felel. Elsősorban a kaliforniai pop-punk a fő irányunk, amit angol nyelven adunk elő, de semmiképpen nem lehet minket beskatulyázni ebbe a stílusba, ugyanis mind a hárman különböző műfajokból merítünk, valamint magyar nyelvű dalokon is dolgozunk. Egy korábbi interjúban „schoolpunk” stílusra hivatkoztunk: ez az, ami igazán meghatároz minket. Pop-punk vegyítve rockkal, valamint az új számainkban megfigyelhető lesz a metálos húzás is. Ez tesz minket egyedivé. Mindhárman egyetemisták vagyunk, így számainkban főleg a mi korosztályunkat szeretnénk megszólítani olyan témákkal, mint szerelem, bulizás, de komolyabb hangvételű zenéket is írunk. Az egyik idén tavasszal fog megjelenni egy ütős klip kíséretében. Szerencsére nem csak munkatársak, hanem jó barátok is vagyunk, egyértelműen működik köztünk a kémia. Szóval szerdától vasárnapig bármelyik belvárosi kocsmában megtalálhattok minket, amikor épp Rottyfalvára készülünk.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Elsősorban azt, hogy a bulin senki se bírjon magával. Mikor mi vagyunk a színpadon, mindenkinek erősen ajánlott a fékevesztett partyka. Nem törekszünk bonyolult, lejátszhatatlan riffekre, elsősorban az a célunk, hogy aki meghallgat minket élőben, annak leszedje a fejét az az erő, ami minket is átjár. 
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Azért érdemes eljönni a bulinkra, mert olyan stílust játszunk, amin a mi korosztályunk felnőtt, közel áll a 20-21 évesek szívéhez, de ennek ellenére Magyarországon kevés banda képviseli ezt a műfajt. Szerintünk kiválóan át tudjuk adni a kirobbanó fiatalság erejét a zenénk segítségével, és még egy koncertünk nem volt, ahonnan valaki csalódottan ment volna haza.
 
 

Helyszín