Ma este is PAKOLJ BE A ROBOTBA

Ma este is PAKOLJ BE A ROBOTBA

Pszichedelikus sújtások Dr. Sludgelove-val

Második zúzós hétfőjéhez érkezett a PAKOLJ BE A ROBOTBA koncertsorozat második évada, ahol két hónapon át tizenhat kezdő zenekar mutathatja meg mit tud a ROBOT színpadán.
 
Ma este Dr. Sludgelove és az Arkas fog egy nagyot szeletelni.
 
Kikérdeztük Dr Sludgelove-ékat, hogy mire számíthatunk tőlük ma este.
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket? 
A Dr Sludgelove zenekar 2016-ban alakult  és 2017 december végén jött ki első szerzeményünk, mellyel Stanley Kubrick 2001 Űrodüsszeia című filmje előtt szerettünk volna tisztelegni. A műfajokat tekintve zenénkben a doom, a pszichedelia, stoner és progresszív jegyek lelhetőek fel. Változó tempójú súlyos sistergős riffhegyekkel teletűzdelt instrumentális dalaink vannak, amelyeket a filmből vett jellegzetes részletekkel ötvöztünk.
 
Második készülőben lévő albumunk a Kraken mitológiára épít, mely még mocskosabb és még mélyebbre repíti majd a közönséget. 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől? 
Egy kellemes családi hangulatú próbát a Robotban pár ember előtt. Reméljük néhányan azért leszédelegnek fejet lógatni majd a mi zenénkre is. Ezenkívül számítunk néhány új rajongóra, a színpadi rutin fejlődésére, remek hangzásra a Robot kedves hangosítóitól, saját backstagere, ahol patakokban folyik az ingyen sör, és sok poénra az Arkas legénységétől.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni? 
Józanul is élvezhető és ha eljössz, totális zen-be kerülsz a végére.
 
 
 

Helyszín