ME iLL, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

ME iLL, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 21-én a ME iLL pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Egy olyan magyar banda vagyunk, amely attól különleges, hogy sosem akartunk egy másik menő külföldi vagy magyar banda klónja lenni, hanem csak a sajátokat játszani és azokat is úgy megírni ahogy nekünk tetszik. Igazából emiatt nehéz is minket bárhová is berakni, mert marhára nem jellemző, hogy amit csinálunk az milyen. Ezen felül a felállás úgy néz ki, hogy két vén f**z a pengetős hangszereken és éneken (41 évesek vagyunk a Bandival), illetve az ütős hangszeren egy 14 éves srác játszik velünk (Noel). Érdekes, hogy 41 és 14 a két jellemző szám, okés jövőre nem leszünk 51 évesek.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Szeretnénk ha lennének érdeklődök, akiket érdekel egy magyar banda aki nem igazán rock vagy pop, vagy alter, legalábbis mi azt gondoljuk magunkról, hogy tényleg a saját zenénket játsszuk, ami nem hasonlít semmi máshoz, vagy legalábbis nem ilyen felkiáltással vagy céllal íródott.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Szerintünk bármilyen bulira érdemes ellátogatni ahol nem feldolgozások, vagy sikeres koncepció zenekarok másolata van előadva akár profin, akár szarul és mi ilyenek vagyunk! Ami miatt még ezen felül érdemes minket megnézni az az, hogy szerintem nekünk van a legmenőbb logónk és még arra is van esély, hogy a logónkat ábrázoló műtetoválásokat fogunk osztogatni a koncert végén.

Helyszín