MINDEN GALAXIS LEGNAGYOBB JUBILEUMA!

MINDEN GALAXIS LEGNAGYOBB JUBILEUMA!

INSTANT XI., szeptember 18-21.

Ünnepeld Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyét 4 napon keresztül! A méltó jubileumhoz természetesen az Akácfa utcai komplexum minden egysége hozzájárul, így szeptember 18. és 21. között szokás szerint 18 pulltal, 7 tánctérrel, kerttel, terasszal és egy földöntúli pincével vár a FOGAS, a LÄRM, a ROBOT, a FRAME, a Liebling, az Unterwelt és legfőképpen a 11 éves INSTANT!

Fellépnek: Supernem, Anima Sound System, Random Trip, Köpönyegforgatók, Hárs Barna, Restás Gergő, Wonda, Palotai, Dublic, Gemcamp, MSF, Kollaps (AUS), Entrópia Architektúra, Lemurian Folk Songs, Hold Station (F), Jak’s, Sosevolt, Glasskey és az Instant-Fogas komplexum rezidensei, Massimo, Tom Tailor, Wayden, DJ Zolee, Zsolt, Dubuc, DJ Kofi, SHMN Lev, LoriPop Dictator, Séf, DJ Quick, Slanki, Turner, Ozsi, Belányi, Árpi, Gonda jr., összesen 39 alkalom az ünneplésre 4 napon át délután 4-től reggel 6-ig!

SZEPTEMBER 18.
 
Ünnepi Anima-technózás hangszerekkel, ütőssel, énekessel, és persze az elmaradhatatlan és megunhatatlan Anima Sound System-örökzöldekkel, tehát lesz ’68, Sose lesz vége, Crossroads és Good Luck Boy, sőt felhangzik a Deep Glaze-zel közös techno-punk-fúzió, a Pressure. 
Szóval lesz DJ-zés és live-ozás, dallamok, 4/4 és dühöngő pogózás, ahogy csak Priegerék csinálják!
 
A belépés ingyenes!
 
 
Future Music: Az Instant-Fogas az őszi klubszezon során új heti klubsorozatot indít szerdánként az UnterWelt tánctéren, hogy kicsit megidézze a budapesti éjszaka régi underground party hangulatát!
Wonda-val karöltve új életre kel a  Future Music, amely szeptember 18-án debütál az Instant XI. születésnapja alkalmából.
Vár mindenkit egy igazi "Rewindos" este!
 
A belépés ingyenes!
 

SZEPTEMBER 19.

A hazai poprock legvagányabb zenekara májusban jubilált 1.000 koncertjével, szeptember 19-én pedig az Instant 11. jubileumán parádézik egy szuperexkluzívat!
Közel 18 évnyi sláger és vagányság ezúttal Budapest szívében, az Akácfa utcában!
Vendég: Sexnuggets
 
Jegyek korlátozott számban: 1.999 HUF
(Elővételben kizárólag online!)
 
 
Warm up: GEMCAMP, MSF
A Dublic testvérpár változatos szettjeiknek köszönhetően mára hazánk egyik meghatározó DJ formációjává avanzsálódott az itthoni modern elektronikus bass zenei szcénában, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy akár technóról. 
Az ikrek még DJ Palotai jövőzene (Future Music) c. műsorában kezdték pályafutásukat, jelenleg minden nagy magyar fesztiválon headlinerek. 
Ne hagyd ki őket szeptember 19-én az Instant-Fogas komplexum UnterWelt nevű táncterén!
 
A belépés ingyenes!
 
 
SZEPTEMBER 20.
 
Szeptember 20-án, az Instant szülinapján tartja búcsúkoncertjét a Köpönyegforgatók.
Vendég: Restás Gergő (Innergarden), Hárs Barna (Meg Egy Cukorka)
 
Jegyek kizárólag a helyszínen belépéskor: 1.000 HUF
 
 
SZEPTEMBER 21.
 
Fellépők:
Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee és a Karte) - rap
Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) - ének
Siska Finuccsi - rap
MC Kemon (Irie Maffia) - rap
Pásztor Samu (Anna & The Barbies) - gitár
Cséry Zoltán (Patché, Barabás Lőrinc Quartet)- billentyű
Vígh Arnold - basszusgitár 
DJ Q-Cee - lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor (Turbo) - dob
 
A belépés ingyenes!
 

Helyszín