Molnár Tamás szerzői est a Muzikumban

Molnár Tamás szerzői est a Muzikumban

Karácsonyi bemelegítés Anti Fitness Club és Jetlag dalokkal

 
Molnár Tamás egy igazán sokoldalú dalszerző, dalszövegíró, énekes, gitáros, aki több mint egy évtizede van jelen a zenei életben, szövegíróként dolgozott már a hazai popszcéna krémjével, de földalatti zenekarokkal is.
 
Legtöbbeknek talán az Anti Fitness Clubból lehet ismerős, de a Jetlag nevű friss, elektronikusabb formációjával is nagyot megy, akiknek nemrég jött ki legújabb daluk.
 
 
Molnár Tamás számos hazai előadónak írt már dalszöveget, köztük olyanoknak, mint Tóth Gabi, Muri Enikő, Dér Heni, Veres Mónika Nika, Zséda, Oláh Ibolya, Soerii és Poolek, Takács Nikolas, Varga Viktor, Oláh Gergő, Pál Dénes… A Fonogram és többszörös VIVA Comet díjas előadót 2016-ban Artisjus-díjra is jelölték.
 
 
"A korábbi Muzikumos koncertek hangulatát megidézve ezúttal Juhász Attila (zongora) és Farkas Izsák (hegedű) közreműködésével adjuk elő kedvenc szerzeményeimet Karácsony előtt 2 nappal. Korai AFC klasszikusokon és vadiúj JETLAG slágereken túl olyan dalokat is színpadra viszünk melyeket más előadóknak írtam, így kizárólag itt hangzanak el szerzői előadásban."
 
 

Helyszín