Moonshine Melodies, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Moonshine Melodies, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
A Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 14-énMoonshine Melodies pakol be a Robotba!
 
Fotó: Mahunka Balázs
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Hard rock zenekar vagyunk némi modern ízzel, amit a mi esetünkben a bluesos, swinges elemek adnak hozzá. Néhány dalunk alatt még fúvósszekciót is meg lehetne szólaltatni, ugyanakkor közel állnak mindehhez a feszesebb dark rockra hajazó dalok és a könnyedebb hangvételű szerzemények is egyaránt. Kaptunk sok pozitív visszajelzést minden korosztályból. A zenekar magja 2014 óta tart együtt, két új tagunkat pedig az évek során ismertük meg közös turnéról vagy éppen egy koncertről, ők tavaly csatlakoztak hozzánk.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Kifejezetten örülünk, hogy egy jó hírű belvárosi klub ad helyet a következő koncertünknek! Sokat számít a klub elhelyezkedése, így talán még többen ismerhetik meg a zenekart egy koncert alatt. Minden résztvevőnek szeretnénk egy nagyszerű hétfő estét biztosítani, majd viszontlátni őket legközelebb. Ez lenne a legnagyobb elismerés.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Nagyon elégedettek vagyunk a köztünk kialakult kémiával és ezt a színpadon sem lehet letagadni. Imádunk együtt zenélni és mindent megteszünk azért, hogy más is részese lehessen ennek az örömnek. Mi alapjáraton is sokat járunk koncertekre, a legjobb bulikat pedig gyakran a klubokban lehet átélni. Várunk mindenkit szeretettel! 
 

Helyszín