Nyár- és turnézáró Depresszió-nagykoncert az Ørdøggel

Nyár- és turnézáró Depresszió-nagykoncert az Ørdøggel

Különleges koncerttel zárja a nyarat a Depresszió zenekar egyedi, külön erre az alkalomra összeállított műsorral, valamint hang- és fénytechnikával! Augusztus 22. Barba Negra Track.

Sikeres időszak lezárásához érkezett a Depresszió zenekar. A tavaly ősszel kiadott A folyamat zajlik... című lemez már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el, és ez a felfokozott érdeklődés a koncerteken is megmutatkozott. Az októberben indult lemezbemutató turné eddig közel 50.000 koncertlátogatót vonzott országszerte. A turné és a nyári szezon zárásaként nagyszabású koncertet ad a zenekar augusztus 22-én a budapesti Barba Negra Trackben, amiről az alábbiakat mondta Halász Feri énekes/gitáros:

"A közönségünkkel együtt szeretnénk megünnepelni ezt a szép időszakot, és méltóképpen lezárni a lemezbemutató turnét. Külön műsorral készülünk erre az estére, ami számos ponton eltér az eddigi állomások repertoárjától, tehát egy egyszeri produkcióra számíthat mindenki. Az új dalok mellett, a legkedveltebbekből válogattunk erre a koncertre. Természetesen, hang- és fénytechnika szempontjából sem fogjuk "elaprózni" az estét. A Track alapvetően is egy nagyon jól felszerelt koncerthelyszín, amit mi további hang- és fénytechnikai eszközökkel fogunk a saját produkciónkhoz igazítani. Extra kivetítők, továbbá egyéb vizuális eszközök is erősítik majd a koncert látványát, amire alaposan megkomponált háttérvetítéssel készülünk. Ettől függetlenül, a leglényegesebb számunkra, hogy egy nagyon jó hangulatú bulival búcsúztassuk a nyarat."

A koncert különleges vendége a Superbutt tagjaiból összeállt Ördög zenekar lesz, akik telt házas budapesti klubos bemutatkozásuk után, az első fővárosi szabadtéri koncertjüket adják ezen az estén. Előttük a Sunset zúz majd, akiket már a Papa Roach vendégeként is el lehetett csípni idén nyáron.

Menetrend:

18:00: Kapunyitás
18:40: Vendég: Sunset
19:30: Különleges vendég: Ørdøg
20:30: Depresszió

Jegyár: 2000 Ft