Öt éves a Run Over Dogs

Öt éves a Run Over Dogs

Március 15. // A38

Már öt éve borzolja a kedélyeket igazi desert rock életérzésével a Run Over Dogs. A zenekar, mindamellett hogy az hazai kötelező köröket már lefutotta, Európa mellett a műfaj hazájában, az USA-ban is lenyomott egy hónapos turnét, bőséges pozitív visszajelzéssel. 2012 óta hűek önmagukhoz, esetleg egy hangyányival kevesebbet köpködnek a közönségre, de bőven hitelesen képviselik, azt az izzadtságba homok ragadt sivatagi életérzést, amit a műfaj megkíván. A különleges esemény alkalmából ezúttal egy rakás vendég fellépővel is találkozhat a közönség, akik az elmúlt 5 évben szerves részeivé váltak a ROD bizalom körének:
 
Börönte Tamás, 
Cina Niccoló (Puma Danger),
Domonkos Tibi (Óperentzia), 
Németh Juci, 
Nóvé Soma (Middlemist Red),
Pulius Tibi (Supernem)
 
Érdemes lesz figyelni a Kutyák Facebookját is, mert a szülinapra még egy nyereményjátékot is hirdettek, ahol merch mellett akár páros belépőt is lehet nyerni, eredményhirdetés holnap (03.14.)!
 
Tehát: március 15., A38, Run Over Dogs és The Beans!
 
 
Nyereményjáték:
 
"Heyhey! Van számotokra egy csomó ajándékunk az 5. Run Over Dogs szülinap alkalmából. A nyeremények között páros belépőt, CD-ket, pólót és plakátot is találtok. Ha versenybe szállnál értük, posztolj egy számodra emlékezetes képet a zenekarról a Run Over Dogs, The Beans / A38 eseménybe #runoverdogs taggel. Az ajándékokat kedd (03.14.) napközben sorsoljuk ki, figyeljétek a FB eseményben!"
 

Helyszín