Our Last Drop, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Our Last Drop, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 4-én az Our Last Drop pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Sok zenésznek ismerős lehet az az élmény, amikor huszadszor áll neki a zenekarozásnak és valami mégis közbejön és széthullik az egész. Az Our Last Drop névválasztásának is ez az alapja. Tolunk egy utolsó cseppet a pohárba és olyan srácok álltak össze, akik szeretnének valami királyat létrehozni és közben jól is érzik magukat csapatként.
 
A zenénket modern old-school rockként szoktuk felcímkézni, ami talán paradoxonnak tűnhet. Nagy hatással vannak ránk a 80-as, 90-es évek rock zenekarai, mint a Guns n' Roses, Ac/Dc stb., de egy két jól időzített breakdown, és egy kis modernebb hangzás az, amivel megspékeljük a régi nagyok alapjait. 
 
Felállást tekintve:
Balogh Dávid - Ének
Harmath Zoli - Gitár,vokál
Nevai Krisztián - Dob
Pálffy Patrik - Gitár, vokál
Szabó István Kristóf 'Apacs' - Basszusgitár
 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Kicsit alternatív bulira készülünk, ugyanis a frissen felvett énekesünk Dávid sajnos házon kívül lesz aznap, így a többiek veszik át a helyét. Nem kell megijedni, decemberben Erdélyben csaptunk már így egy fergeteges bulit, amiről a felvételünket is hallgatjátok. 
 
Reméljük szétcsapjátok velünk a helyet és találkozunk legközelebb is egy még nagyobb bulira (akár pont itt a Robotban).
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Nagy hangsúlyt fektetünk a színpadképre és arra, hogy "meghaljunk" a színpadon. Garantáljuk, hogy sok számot fogtok ismerni és egy igazán pörgős bulit fogunk tolni. Ott tali!
 
 

Helyszín