Paddy and the Rats - Koncert a Track-ben és egy új klip!

Paddy and the Rats - Koncert a Track-ben és egy új klip!

Várhatóan pénteken ismét rottyra tölt a Barba Negra Track-et - szokásához híven - a Paddy and the Rats! Az új videóból pedig kiderül, milyen az, amikor a kelta punk-kalózok megszállják a Velencei-tavat.

Nem ismeretlen terep már a Barba Negra Track színpada a Paddy and the Rats számára, többször volt már alkalmuk ott fellépni. 2015. július 24-e lesz a következő ilyen alkalom, amikor is egy meglepetéssel készülnek a fiúk a koncertlátogatók részére.

„Finisbe érkeztek az új nagylemezünk munkálatai, amely szeptemberben fog megjelenni” – mondja Paddy, a frontember. – „A nyári koncertjeinken már több dalt is játszunk róla, ezeket már velünk énekli a közönség. Nemrég az EFOTT-on egy klipet is forgattunk, amely már a második lesz ehhez az albumhoz. A dal címe az, hogy Without you (I don’t wanna dance) és a Trackben le is vetítjük a kész klipet!”

Az este bemelegítője, a Lochnesz 19.15-kor lép majd színpadra, a Patkányok pedig 20.20-kor csapnak a húrok közé. Utána egy jó ideig nem lesz a fővárosban buli, úgyhogy Trackre fel és Pub N’ Roll!

Paddy and the Rats koncert

Barba Negra Track, 2015. július 24.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/857008324353717/

 

A minap debütált, EFOTT-on forgatott, friss klipet maga Paddy rendezte. Eképp nyilatkozott: " Nem konkrét forgatókönyvvel érkeztünk, csak annyit tudtunk, hogy forgatni akarunk. Aztán megláttuk ezt a mólót, elindultunk onnan, és minden ment magától."