Dorothy / Budapest

Dorothy / Budapest

''A fantasztikus fővárosi évindítás után nyáron újra a nagyvárosban hangoskodunk! 2019.07.06-án ismét Budapestre ér a Tessék! Tour, méghozzá a Barba Negra Track színpadára!''jegyvásárlás

Pure Lust at Pontoon

Pure Lust at Pontoon

A naplemente után, fogyóban lévő koktélok szürcsőgő hangjára és a legnaposabb zenékre táncolunk reggelig

Lick The Click! Sunburst x Isu, Crimson, Chrom

Lick The Click! Sunburst x Isu, Crimson, Chrom

A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naple

 Gaga

Gaga

Dark techno Richie Hawtin, Dubfire, Carl Cox, Umek, Cristian Varela, Sven Vath, Adam Beyer világaival a remek Gaga jóvoltából!

Caliente

Caliente

A legnagyobb latin slágerek egész este Budapest legforróbb buliján. Enrique? Shakira? JLo? Daddy Yankee? Por favor! Megizzasztjuk a táncparkettet és elhozzuk neked a forróvérű latin temperamentum érzéki dallamait! Táncolj, szeress, ragyogj velünk!

MTGA pres.: Section 63 (The Sect)

MTGA pres.: Section 63 (The Sect)

Habár a The Sect 2017-ben feloszlott, Blade a csapat utolsó aktív tagjaként tovább folytatja zenei pályáját Section 63 néven. A megszokott hangzással, új névvel tér vissza Budapestre egyéves születésnapunk alkamából.

Neonhullám presents: Television Heroes

Neonhullám presents: Television Heroes

Stallone vagy Svarci bácsi? Magnum vagy a Knight Rider? David Hasselhoff és mellszőrre vagy a homokban irreálisan lassan futó, hullámzó keblű Pamela? Ryan Gosling vagy Ryan Gosling? Vagy legyen Marty Mcfly?

VAN filmzenekar

VAN filmzenekar

A zenekar alakulását a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmnek köszönheti. A 2014-ben bemutatott film zenéjét és a kapcsolódó dalokat kiadták lemezen.

VI. Nordic Metal Night -

VI. Nordic Metal Night -

Július 5-én az Asgaardian Events nemzetközi gárdájának szervezésében és Old Buso Productions támogatásával ismét minifesztivál formájában kerül megrendezésre a Nordic Metal Night a Dürer Kert középső termében 4 külföldi és 2 hazai bandával.

Cloud 9+ Lemezbemutató, vendég: NB

Cloud 9+ Lemezbemutató, vendég: NB

Az ütős koncertjeiről, feszes dob és basszus alapokról, effektelt gitárokról és masszív elektronikus hangmintákról ismert Cloud9+ zenekar egészen egyedülálló a saját stílusában.

Mood

Mood

Mood, azaz jó hangulat a jó-hangulat-keltés műfajának igazi nagyjaival, igazi kiválóságokkal: engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad!

Bladerunnaz presents Friday

Bladerunnaz presents Friday

A hétvége itt és ekkor kezdődik a Bladerunnaz kiváló lemezlovasainak andalító és felpörgető szettjeivel. Let's get cool!

Nexus Lineup

Nexus Lineup

A zenekar tagjai összeköttetést teremtenek a modern, kortárs, illetve a tradicionális hardbop és swing stílusirányzatok között.

Jetlag

Jetlag

A pesti éjszaka, a fesztivál-fless és a lírikus elektro-pop ellenállhatatlan hazai kifejezője, a JΞTLAG visszatér a hajóra s nagyszabású bulit csap a tetőteraszon.

Disco d'azzurro vol. 2. / TRIP Terasz

Disco d'azzurro vol. 2. / TRIP Terasz

Idén nyáron újra a 80-as évek olasz riviérájára transzportáljuk a Trip hajót, immár két kispénteken. A zene, a hangulat és a jelmondat ugyanaz: hagyd, hogy elsodorjanak néhány önfeledten táncolós órára a napfényes italodiszkó mámorító hullámai!

Budapest Bár

Budapest Bár

A BUDAPEST BÁR az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozása - filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva.

BETWIXT / marion, Trueflashh, illben, slamjeez

BETWIXT / marion, Trueflashh, illben, slamjeez

''A múltkori Akvárium Teraszos bemutatkozásunk igencsak hangulatosra sikerült, így nem volt kérdés, amint lesz lehetőségünk rá, ismétlünk. Nem is kell sokat várni a második etapra: július 4-én, csütörtökön újra BETWIXT a teraszon!''

Fine Selection

Fine Selection

Hatalmas közös lazulás az orrteraszon a legkifinomultabb lemezlovasokkal, szettekkel, zenékkel, hangzásokkal és a legkiválóbb társaságban.

*JazzUp*

*JazzUp*

Horváth Cintia saját zenekara, a Horváth Cintia Quintet mellett a Balázs Elemér Group, valamint a Voice Drops a cappella együttes énekesnője.

Korai Öröm

Korai Öröm

Ambient, városi népzene, pszichedelikus ethno, a kilencvenes évek folyamatzenéje, akció-zene. "A Korai Öröm sok nép és sok galaxis hangjait ötvözi össze zenéjében, leírhatatlan bőségű, de garantált emészthetőségű zene.

Barkóczi Noémi

Barkóczi Noémi

Kád széléről, zuhanyrózsából visszhangzanak Barkóczi Noémi remek költői dalai. A fiatal énekesnő ezúttal szólóban, énekes-dalszerző-gitárosként varázsolja el ezt a közönségét.

Lee Olivér akusztik / TRIP Terasz

Lee Olivér akusztik / TRIP Terasz

Lee Olivér énekes, gitáros, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet ismert alakja, akit az utóbbi években ék és a Trillion zenekarokből ismerhetünk.

Flogging Molly, vendég: Russkaja

Flogging Molly, vendég: Russkaja

Az 1997-ben alakult amerikai illetőségű Flogging Molly formációja olyan autentikusan hozza az ír kocsmapunk műfaját, hogy koncertjeiken egy szempillantás alatt érezhetjük úgy, mintha épp egy dublini pubban döntenénk magunkba a Guiness-t.

Winand Gábor szólóest

Winand Gábor szólóest

Nem újdonság hogy Winand Gábor a mikrofon mellett gyakran ragad szaxofont, fuvolát, ám azt már kevesebben tudják, hogy zongorán is kiváló zenész.

STING

STING

Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások , amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is.

Gereben Zita

Gereben Zita

A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség.

The Qualitons

The Qualitons

A 11 éves The Qualitons körül mostanában izzik a levegő. Legújabb, Echoes Calling c. lemezüket a kritikusok 2018 legjobb albumának nevezték. Az új album dalai rendszeres rotációban szerepelnek a Seattle-i székhelyű KEXP rádió lejátszási listáján.

CHICK COREA: THE SPANISH HEART BAND

CHICK COREA: THE SPANISH HEART BAND

A július 1-i Chick Corea - The Spanish Heart Band koncertre technikai okok miatt a Budapest Kongresszusi Központban (1123 Budapest, Jagelló út 1-3.) kerül sor.

Várhegyi Lucas Palmira - Chill 'n Joy Session

Várhegyi Lucas Palmira - Chill 'n Joy Session

Palmira és Dominik több éve zenélnek együtt töretlen lelkesedéssel.Kőbányai Zene Iskolában végezték tanulmányaikat, valamint itt is ismerkedtek meg. Zenéjüket átöleli a könnyed R'n'B, Hip Hop, és a Soul.

Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

A francia énekes-színész-zeneszerző-filmrendező, Serge Gainsbourg és a brit színésznő, Jane Birkin lányaként született Charlotte Gainsbourg nemcsak filmsztár, de sikeres énekesnő is, aki a Müpában adja első magyarországi koncertjét

Thievery Corporation, vendég: Anima Sound System

Thievery Corporation, vendég: Anima Sound System

Nem sok olyan zenekar létezik a világon, akik több mint húsz éve úgy örvendenek töretlen népszerűségnek, hogy tulajdonképpen sosem volt igazán nagy rádiós slágerük, nagy költségvetésű videoklipjük vagy lemezkiadós támogatásuk.

Sunday Sessions: Dj Palotai ELEKTRONIKUS

Sunday Sessions: Dj Palotai ELEKTRONIKUS

A magyar lemezlovasok királya és főmentora nagy utazásra visz bakelitjein zongorázva el azt a skálát, amelyen érzelmeink boldogan akrobatizálnak majd egyre magasabb regiszterbe jutva. Életöröm Palotaival!

Mordent Quintet

Mordent Quintet

„Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tisztelentünket”

Hot Summer Rockin'

Hot Summer Rockin'

Június 29-én szombaton HOT SUMMER ROCKIN', a nyár legforróbb budapesti rock and roll bulija a KOBUCI kertben!!

TNT, vendég: Torres Dan

TNT, vendég: Torres Dan

Dobrády Ákos és Inti duója a magyar manistream pop ikonikus formációja és a kilencvenes-kétezres évek egyik legnagyobb slágergyárosa

Akvárium Terrace Session

Akvárium Terrace Session

Beindult a jó idő, így mi sem bírunk magunkkal. Újra Budapest legmenőbb és leghangulatosabb teraszán élvezhetitek a house varázslatos melódiáit.

LÄRM ▩ Műhely ▩ ▩ DREAD

LÄRM ▩ Műhely ▩ ▩ DREAD

A technó posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, Tbilisiből érkezik hozzánk Dread, aki a kaukázusi klubkultúra energiáit dönti ránk egy két órás hengerlő szett formájában.

Kovács Linda Recycle

Kovács Linda Recycle

„Három muzsikus, akik között a különleges kölcsönhatás lehetővé teszi, hogy tradíciókon átívelő párbeszédek szülessenek. Stílusok közötti átjárhatóság – kötöttségek nélkül.

Parno Graszt

Parno Graszt

Ha a Parno Graszt húzza a talpalávalót Kobuci kertben, akkor az biztosan egyenlő a teltházas, féktelen mulatással, olyan autentikus és energikus, sokfelé kikacsintó cigány muzsikával, amit kevesen képviselnek idehaza!

Satöbbi

Satöbbi

Egy életközeli élmény! A Pethő Zsolt (L'art pour L1art Társulat) által vezetett Satöbbi zenekart a kollektivizált zsiráfok felszabadításának óhatatlan igénye keltette életre, hogy 2019. június 28-án felléphessen az A38 teraszán.

Hobo // Elvtársak, ne lőjetek!

Hobo // Elvtársak, ne lőjetek!

Miután hajlott korára való tekintettel az „életmű” koncert nem tarthatott reggelig, ezért a Barba Negra Trackban egy fontos koncerttel szeretné tovább rajzolni a róla kialakult, szinte a személyi kultusszal egyenlő képet.jegyvásárlás

Rómeó Vérzik

Rómeó Vérzik

Akusztik tévéfelvétel. A felvidéki zenekar kezdeti Motörhead, Tankcsapda és korai Sex Action zenéit idéző hangzása a 2000-es évektől metálosabb témákkal módosult és mára hatalmas rajongótábort tud a magáénak.

Bladerunnaz presents Friday

Bladerunnaz presents Friday

A hétvége itt és ekkor kezdődik a Bladerunnaz kiváló lemezlovasainak andalító és felpörgető szettjeivel. Let's get cool!

Audiodiary: Gelka, Forteba

Audiodiary: Gelka, Forteba

Gelka. Forteba. Ambient. Chillhop. Chillstep. Downtempo. Deephouse. House. Mindenkedd. Koktélakció. Naplemente. Józene. Jótársaság. Ingyenbelépő.