“Az élet ízeiben gazdag, színvonalas, izgalmas partit szeretnénk”

“Az élet ízeiben gazdag, színvonalas, izgalmas partit szeretnénk”

Pásztor Anna Hedonista estje

A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat. 
 
 
Mélyen megbúvó kíváncsiságunkat megmozgató, titokzatos, finomra hangolt éjszakai programról van szó, amely ízléses és izgató formában ötvözi és engedi szabadjára az erotikát és a művészeteket.
 
 
“Láttunk már fetish party-t, transzvesztita show-t, meleg party-n voltunk, megismertünk különböző szubkultúrákat, mangákkal találkoztunk -  hihetetlen jelenségek vannak az országban és szeretnénk, ha ezek a közegek egy picit mindenki számára elérhetővé válnának, minőségi fromába öntve. Fantasztikus emberek, igényes zene, finom ételek és italok – valami izgalmasat és színvonalasat szeretnénk képviselni a budapesti éjszakai égbolton” (Pásztor Anna)
 
 
A Frenák Pál Társulat kortárs táncelőadása, Holoda Péter táncművész rúdtánc bemutatója, meztelen testre festés és burlesque party-színház, de természetesen számos olyan elem is lesz, amelyet egyelőre titok övez, s ettől válik még vonzóbbá és izgalmasabbá az egész esemény.
 
 
Merész, intim, olykor vad előadások, amelyek mindannyiuk fantáziáját izgatják, szubkultúrák, intimitás és hangulatok találkozása egy éjszakán át, több színpadon: extrém fashion bemutatók, a legfrissebb zenei trendeket képviselő dj-k, bensőséges színházi performanszok, egyedi gasztronómia élmények, minőségi helyszín és Pásztor Anna, az “est madame-ja”, aki az éjszakát szeánszként kovácsolja egésszé.
 
 
Mindez már most, a harmadik alkalommal olyan hitelessé teszi a Hedonista Party-t, amelyet ugyan, negyedévente terveztek megrendezni - az egyre nagyobb népszerűségének örvendve várhatóan sokkal gyakrabban perzseli majd fel a budapesti éjszakák levegőjét. 
 
 
A Hedonista party inspiráció és irány mindenkinek, aki nyitott a művészetekre, a minőségi erotika különböző formáinak megismerésére és aki vágyik arra, hogy egy színvonalas, izgalmas közeghez tartozzon.
 

Helyszín

Jegyvásárlás