Peru-lemezbemutató a Robotban

Peru-lemezbemutató a Robotban

Október 21. // Robot

Október 21-én szombaton este tartja lemezbemutató koncertjét Peru, azaz Perutek János. A Boogie című első nagylemeze éppen a koncert hetén fog megjelenni, úgyhogy aki szereti az interneten vadászni az új és magyar rock muzsikákat az ne szalassza el a jövő heti premiert.
 
Perut igazán a küzdősport berkekből, vagy a The Voice műsorból ismerhetjük, igaz a nem éppen hollywoodi minőségű Éjjel-Nappal Budapestben is képes volt maradandót alkotni, mint rosszfiú. Ugyanakkor zenei körökben leginkább a RedHeart együttes és annak koncertjei fűződik a nevéhez. A budapesti rocker tavaly döntött úgy, hogy szóló karrierbe kezd. El is készült Ganxsta Zolee-val a Knockout című klip, valamint idén nyáron a Kergefaló. Ehhez persze kellettek jó zenészek is! A gitárnál Kapitány Bernát a doboknál Bartos Ákos míg a basszusgitáros szerepét Urbán Tamás látja le.
 
„Kiváló társakkal hozott össze a sors, de Győri Ádám neve is kihagyhatatlan ha a Boogie című lemezről van szó. Ő keverte és dobolta is fel. Évekig együtt zenéltünk. Valahol vele mindenképpen közös gyermek ez az első lemez.  Ugyanakkor az új társakkal is írtunk már dalt, nem is akármilyet. Ezt jövőre fogjuk bemutatni.„ – nyilatkozta Peru, aki elmondta az október 21-ei bulira meghvíta zenélni Szigeti Ferencet valamint Mátyás Attilát is. A további jó hangulatról meg a Sniffyction fog gondoskodni.   
 
 

Helyszín