Post-grunge, powerpop és prog-rock, indíts velünk a Kuplungban!

Post-grunge, powerpop és prog-rock, indíts velünk a Kuplungban!

The Royal Freak Out, a Sunbabiez és a Wolf of Mind játszik egy színpadon!

Későn ébredő vagy? Akkor kezdd az évet 10-én a Kuplungban egy hármas bulival: post-grunge, powerpop és prog-rock - a tavasszal stúdióba vonuló The Royal Freak Out, a Sunbabiez és a Wolf of Mind játszik egy színpadon!
 
A fehérvári kötődésű The Royal Freak Out “egypontnulla” 2012-ben állt össze Londonban, ahol elkészítették első kislemezüket, a Failure is an Option-t. A srácok hazaköltözve belevetették magukat a hazai rockéletbe, 2015-ben készült el Full Cirlce című EP-jük, amivel végképp lefektették a zenei irányt; energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve, ami élőben is letarol mindent. Már dolgoznak a nagylemezük anyagán, amiről néhány igazán erős dalt az Kuplungban is megmutatnak majd. 
 
Eslie post-indie powerpop keserédes zenei projectjén keresztül mélyen megérint mindenkit, aki szereti az életet csúcsra járatni, de nem riad meg annak árnyoldalaitól sem. A Sunbabiez zenéjében olyan hatások fedezhetők fel, mint a Placebo, IAMX és Prodigy, szóval ha szereted a művészet mélységeit felfedezni, bennük sem fogsz csalódni. 
 
Wolf Of Mind, avagy egy kis Jimi Hendrix, egy csipetnyi Pearl Jam, és egy adag Alice In Chains, melyekkel leggyorsabban körülhatárolhatjuk a riff-centrikus rock zenében utazó 'post-grunge' banda egyedi stílusát. Kovács Botond (zeneszerző/szólógitáros) jellegzetes és izgalmas témáit a brigádhoz utolsóként csatlakozó Zozó (Tóth Zoltán – dob) feszes ritmusai, és az SLT-ből ismert Brunner Brúnó karakteres énekhangja teszik teljessé. Ezúttal a tavaly elkészült EP és a hamarosan készülő album dalai közül szemezgetnek majd, illetve egy-egy nagy kedvenc feldolgozása is felhangzik előadásukban. 
 
 
A belépés ingyenes.

Helyszín