RIADÓ!

RIADÓ! "Ez a BAAB nem is rossz"

Itt a Mocsok 1 Kölykök-, Uzipov-, Óperentzia-, The Hated Tomorrow- és Soerii & Poolek-tagokból álló szupergroup!

Friss kislemezzel jelentkezik a BAAB!
 
 
Ez a szupergroup kvartett 2018 januárjában alakult és  olyan jól ismert tagokból áll össze mint a Mocsok 1 Kölykökből ismert Pulius Tamás, Hargita Gábor az Uzipovból, Fábián Tamás az Óperentziából, végezetül pedig  Horváth Barnabás Botond “Barnsz”, aki többek között, a The Hated Tomorrow-ból vagy a Soerii & Poolekből csenghet ismerősen.
 
A szokatlan névválasztás kapcsán Horváth Barna alapító tag nyilatkozott:
 
“Alapvetően a BAAB név egy hosszú esténk poénja volt Pulius Tomival. Próbáltuk az ABBA zenekar nevének betűiből a legviccesebbet kihozni. (Mondjuk az én kedvencem a BBBB volt) Egy ideje már törtük a fejünket, másnap felhívtam Tomit, hogy: ,,Te figyumá' ez a BAAB nem is rossz...” Kellően svédül hat a SAAB után, legalábbis az ABBÁnál biztosan.”
 
 
A zenekar megalakulása egy jól sikerült baráti jammelésnek köszönhető, aminek  komolyságát már az is bizonyítja, hogy nemsokára már el is készült a háromszámos live session felvételük, amelyben a Küldtem képet, a Berágó és a Nevada című dalok szólalnak meg, és amelyeket október óta a Youtube-on is megtalálhat az érdeklődő.
 
A live sessiont Csákvári Péter rögzítette, a hangot élőben vették fel, majd utólagos minimális változtatásokkal vált zenéjük rendhagyóvá és újszerűvé.
 
 
Dalkommentárok:
 
NEVADA: "Tulajdonképp az első dal volt, amit Tomi "felkamuangolozott" egy szintén hosszú este alatt nálam a stúdióban."
 
 
BERÁGÓ: "Hasonlóképp született, mint a NEVADA ezt nem is részletezném."
 
 
KÜLDTEM KÉPET: "Ez a dal lóg ki csak a sorból, a legkorábban azzal találkozhattak páran, félig van fent egyelőre youtube-on is, illetve a próbatermi verziót lehet még elérni, hát most végre valahára hivatalosan is elérhetővé válik mindenki számára, remélem az élő után ez is elnyeri mindenki tetszését!"
 
 
 

Helyszín

Jegyvásárlás