Road, AB/CD, Rockin' Rock Cats, Dorothy a Siroki Motorostalálkozó utolsó napján

Road, AB/CD, Rockin' Rock Cats, Dorothy a Siroki Motorostalálkozó utolsó napján

A rock n' roll minden szegmensét lefedő este várható 25-én, szombaton a Sirok melletti Kútvölgyben.

A XVI. Hungarian Bike Week záróakkordjait csupa olyan bandától várhatjuk, akiket jól ismer már a motorostársadalom, hiszen majd' minden rangos találkozón jelen vannak.

Az ország legsikeresebb, csak csajokból álló rockzenekara nyitja a szombati műsort. A trió felállásban működő Dorothy tagjai nemüket meghazudtoló erővel és vehemenciával tálalják a jól megírt, ösztönös rockdalokat, a repertoárba persze néhány feldolgozás is rendre bekerül.

Aki a Rockin' Rock Cats rockabilly-jére nem indul be, azzal komoly gondok vannak, de legalábbis ne induljon el efféle eseményre. A csapat az első között volt a műfaj hazai honosítói között, 1994 óta működik. természetes motoros-slágerük is van:


 

A rockabilly pont jó felvezetés lesz az AC/DC boogie-jához, amit természetesen a legnépszerűbb magyar tribute csapat, az AB/CD tolmácsol majd.

 

Szemfüles koncertlátogatóknak már gyanús lehet, hogy ahol a Dorothy feltűnik, ott hamarosan a Road is. A domoszlói banda ugyanis egy vidékről valósi a lányokkal, és rendszerint együtt róják az utakat. A Road nepszerűsége évek óta töretlen, sőt, mindenképpen ott vannak a top 5-ös ligában!

Event: https://www.facebook.com/events/358031397717680/