80's Glam & Classic Tribute Fest

80's Glam & Classic Tribute Fest

Március 23-án egy egészen különleges, 3 különböző irányt követő estével rukkolunk elő nektek a Rockstars Not Dead Tribute Fesztiválon!

Ennek a bulinak az egyik legfontosabb résztvevője a Rockstars Not Dead – 80’s Rock & Glam Metal Show, amelyet röviden így lehetne jellemezni: 
„Emlékszel rá?...Te is átélted? Hiányzik? Hallottál róla? Minden vágyad korzózni a Sunset Stripen? Tudni akarod, mi kezdődik úgy, hogy: "Günter, Glieben, Glauhen, Globen"?
Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe, és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!
A több, mint kétórás, intenzív koncerten végre élőben szólalnak meg a legnagyobb alapvetések a "Lázadás Évtizedéből", a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságaitól!
A klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Ratt, a Winger, a Whitesnake, a Poison, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Journey, és és és és...
Repülj velünk a 80-as évekbe!”
 
A buli zenei vezetőjével készült interjúnkat itt olvashatjátok!
 
 
Ezen kívül szintén nagyon fontos résztvevő a Reckless Rosess, akik az EU legtökösebb Guns ’n Roses bandája és Írországtól Dubaig rugdossák ki a klubok, koncerttermek falait. Utolsó budapesti bulijuk a teltházas Instantban volt, és azóta is arról beszél a helyi stáb. Náluk nincs mellébeszélés, kecmec, csak a circa ’92-es GNR érzés, tökösen, lazán és hangosan, úgy hogy 3 nap múlva is a Mr. Brownstone-t énekled.
 
 
A nagyterem tökéletes ívét az ország egyetlen Ozzy tribute bandája, a 4 Oz adja ki, akik főként 80-as évekbeli, Randy Rhoads korszakos dalokkal állnak ki.
 
A Dürer középső termében a metal 4 alappilére előtt tisztelegnek a tribute bandák. A Dream Theater progos vizeire visz minket a Majesty, a Manowar harci himnuszai dörögnek a Manomore tolmácsolásában, míg a Judas Priest, azaz a metal istenei előtt áldoz a Judas Best, és végül egy csak Tarja korszakos Nightwish műsorral köszön el tőlünk a Nightquest
 
A kisterem pedig a hard rock és a heavy metal első korszakába visz minket, olyan előadók dalaival, mint a Thin Lizzy. a Uriah Heep, Dio vagy a Black Sabbath. 
 
 
Menetrend:
 
 
Nagyterem – ’80-as évek terem
 
19:30 Ozzy Osbourne by 4oZ
21:00 Rockstars Not Dead - 80's Rock & Glam Metal Show
23:50 Guns 'n Roses by Reckless Roses
 
 
041 – metal terem 
 
20:00 Dream Theater by Majesty
21:10 Manowar by Manomore
22:20 Judas Priest by Judas Best
23:40 Nightwish by Nightquest
 
 
KT – ’70-es évek terem
 
20:30 Thin Lizzy by Lazy Twins
21:30 Uriah Heep by Heep Freedom
22:50 Dio by Heavy And Hell
00:00 Black Sabbath by 4oZ
 
After DJ Killbox (old school metal és hard rock set)

 

Helyszín