Room Of The Mad Robots

Room Of The Mad Robots

A Room Of The Mad Robots legénysége visszafogottan koncertezik, mindeközben egy különleges akusztikus anyagon dolgozik.

"Az idei évben sajnos nincs módja a zenekarnak beteríteni az országot koncert-rengeteggel. Több dologgal is megpróbáljuk kompenzálni a nagyérdeműt eme sajnálatos tény miatt. Március 11-én, szombat este a Dürerben tartunk könnyűzenei hangversenyt több más föld alá szorult zenekarral együtt. A koncerten a Room of the Mad Robots mellett fellép még a The Foreheads, az Ad Astra és  a Dystopia is. Ezenkívül mivel öregszünk és el is adtuk magunkat, a következő tervezett kiadványunk a mágiával átitatott akusztikus melódiák kedvelőinek fog igazán tetszeni, illetve mindenkinek aki szereti a zenénket. Négy régebbi saját számot, és ha sikerül a bürokráciát egy lángoló pallossal leküzdeni, akkor egy feldolgozást  hangszerelünk át akusztikus hangszerekre. Hogy tényleg jól működjenek ezek a számok akusztikusan néhol igen mélyen bele kellett nyúlni a számok szerkezetébe, témáiba. Szerencsére a formálódó homeopakusztikus zenei asztrál-szövet körbefolyt minket, és a tűz és a víz tudatot formáló hatásának szingularitásába kerültünk, ahol a Földsárkányból és Szoláris Angyalból áradó tudati-szféra belengte munkánkat. Reméljük ezt minden hallgató érzékelni fogja!"
 
AZ EP tervezett megjelenési időpontja nyár elejére tehető. Szeretnénk ódivatúak lenni, mert régen minden jobb volt, ezért fizikai formátumot is tervezünk – bár a realitás néha úgy jön szembe mint egy 200km/h órával megsuhintott baseball ütő, tehát mérget ne vegyen rá senki! A digitális megjelenést viszont garantálni tudjuk!"
 
A koncertet és az akusztikus EP-t felvezető új klip itt található (a Rat King Racket című albumról a Merely című számra készült):
 
 
Ha kíváncsi vagy, hogyan szól a Room Of The Mad Robots akusztikusan, nézd meg az alábbi - a Szimpla Kert-ben - készült felvételt:
 

Helyszín