Sepultura - 30th Anniversary Tour, Cadaveres, Magor @ Barba Negra Track

Sepultura - 30th Anniversary Tour, Cadaveres, Magor @ Barba Negra Track

Kivételesen nem csak az Arise-zal és Refuse/Resist-tel kell beérnünk a régi dalok közül. A jubileumi turnén egészen a Bestial Devastation-ig nyúlnak vissza Andreas Kisserék! Budapesti állomás: holnap este a Trackben!

Nem mintha nem lenne kiemelkedő esemény minden egyes alkalom, amikor hazánkba látogat a Sepultura , de a július 21-ei buli még ennél is többet ígér. A brazil csapat 30. évfordulóját egy olyan nagy szabású turnéval ünnepli, ahol a műsor egész karrierüket átfogja. Nem lesz másként a Track-ben sem, jelentjük, hatalmas buli várható, nyaktornára fel!

Aze egyetlen alapítótagot, Paulo Juniort magában tudó Sepu (ugye Andreas Kisser is csak a Schizophrenia album előtt csatlakozott) jó ideje a kezdetben meghatározó Cavalera testvérpár nélkül boldogul. Persze a régi státusz már soha nem tér vissza, már lassan két generáció számára a Derrick Grren-féle Sepultura az alap. Ám ezen az estén az ősrajongók is bátran útra kelhetnek, ugyanis a műsor grincét a halhatatlan örökbecsűk képezik majd.

 

Menetrend:

18:10 – 18:50 Magor
19:10 - 19:50  Cadaveres
20:20 - 22:00 Sepultura

Jegyár: 4999 Ft