Újra Budapesten a Stoned Jesus!

Újra Budapesten a Stoned Jesus!

Az ukrán doom trió ismét Budapesten, ezúttal a svéd Greenleaf és két hazai műfajbeli, a Burning Full Throttle és a Karaul kíséretében - szeptember 17-én a KVLT BP-ben!

Tavaly októberben már tartott egy elég meggyőző bulit az ukrán illetőségű, stoneres-doomos hatásokkal bíró rock-hármas Budapesten, és aki esetleg lemaradt volna, az most pótolhatja, mert szeptemberben újra a fővárosunkban játszanak!

Szeptember 17-én az eMOTIV aRTS szervezésében láthatjuk ezúttal a KVLT színpadán a kijevi triót, akiknek februárban jelent meg legújabb albumuk, 'The Harvest' címmel. Az este másik külföldi résztvevője a Svéd Greenleaf csapata lesz, akik szintén igen régi játékosai ennek a műfajnak, és többek között olyan zenész is megfordult már a zenekarban, mint a nemrég nálunk játszott Truckfighters énekes, Oskar Cedermalm. Amúgy az új album munkálatai náluk is folynak, a legutóbbi lemezük a ’Trails And Passes’, 2014-ben jelent meg. A magyar képviseletű két nyitó zenekar, az Áprilisban második albummal jelentkező Burning Full Throttle, és a szintén budapesti legénység, a Karaul lesz. A rendezvényre az elővételes jegyek már megvásárolhatóak 2.000 Ft-os darabáron, a helyszínen és a CD Pincében.  

Esemény:

https://www.facebook.com/events/577830762319860/