Szakácskönyvvel együtt jelenik meg a Budapest Voices lemeze

Szakácskönyvvel együtt jelenik meg a Budapest Voices lemeze

1900/2500

Saját receptgyűjteményét is megjelenteti új nagylemeze mellé a Budapest Voices. Az albumot április 2-án mutatják be az A38-on.

Az Ízbűvölők című kötetben a kórustagok receptjei szerepelnek, míg a Finomra hangolva című CD-n - az eddig megszokott koncepció szerint - magyar underground slágerek átiratai hallhatók. A két kiadvány egybecsomagolva jelent meg március 24-én.
 
A Budapest Voices eddig is a saját útját járta, és mindig igyekezett különlegességekkel meglepni a hallgatóságot. Első nagylemezük például saját újságuk, a Budapest Voices Magazin mellékleteként jött ki. De például koncerteztek már reggeli metróállomáson, és bolhapiacot hoztak létre általuk készített portékákból, hogy a teljes bevétellel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet támogassák. Ezúttal sem hagyják el ezt a szokásukat: második nagylemezük, a Finomra hangolva saját szakácskönyvvel együtt jelenik meg, melyben a 13 tag 55 receptje található. Ajánlott szemezgetni közöttük, mert a különlegesebb ételek mellett, mint például az almában sült koktélrák fehér mártással, a sajtos paplan alatt sült lazac piros pöttyös túrós rizzsel és kapros tejfölös szósszal vagy a citromos vajas pulykamell petrezselymes rizzsel, a hagyományosabb ételek is helyet kaptak az oldalakon: túrós csusza, tökfőzelék, bableves, rakott krumpli és a zserbó. A lemezen pedig ezúttal is átiratok sorakoznak: Ocho Macho, Quimby, Magashegyi Underground és Kowalsky meg a Vega dalok a cappella formában, egy ütőhangszeres kíséretében. Újdonság, hogy ezúttal egy saját, Warnusz Zsuzsa-szerzemény is helyet kapott az albumon „Boldog újjászületést!” címmel.
 
A Finomra hangolva CD és az Ízbűvölők szakácskönyv együtt kapható március 24-től országszerte a Tesco és az Auchan hipermarketekben. A budapesti lemezbemutató április 2-án lesz az A38 Hajón. Ezen kívül sok vidéki városban is várható az új és korábbi átdolgozások előadása, többek közt Szegeden, Veszprémben, Debrecenben és Kaposváron.
 
 

Helyszín