Szerelmünk napjai, avagy a rózsaszín ötven árnyalata

Szerelmünk napjai, avagy a rózsaszín ötven árnyalata

Exkluzív Valentin-napi programajánló Budapesten

Jégbontó hava a tavaszi kivirágzás közeledtének előfutára. Ilyenkor (jobb esetben) olvadozik a hó és a jégpáncél is a szíveken, érkezik a kikelet, az élőlények kitárják szívüket egymás felé, hogy eggyé válhassanak a szerelem eme szent ünnepén. Ámor segítségével összeszedtünk pár szívhez szóló eseményt a fővárosban. Főleg a hangosabbakat. Ja, és becsúszott pár farsangi mulatság is. Hajrá!
 
 
 
Ha nem akartok otthon ülni és még egy kis farrázásra is kapósak vagytok, akkor február 14-én irány a HRC! Egy itt élő mexikói zenészekből álló trió, a 3Coyotes tart egy élő akusztikus koncertet Kovács Viviennel. Danza!
 
 
 
Február 14-én szóljon az este a túlcsorduló romantikáról, a nyári hőségről, szerelemről, és a némi érlelt rummal, eredményesen fokozható, kubai hangulatról. A hideg télben ez alkalommal forrón invitálunk benneteket a Team Gusto Cubano zenekar ünnepi, élő salsa-koncertjére, kik széles, latin-zenei lendülettel biztosítják táncos jókedvünk kibontakozását! A színes, koncertélmény majdnem felér egy kalandos, kubai nászúttal. Ott a helyed!
 
 
 
Ha idén már nem akarsz vele elmenni abba a koszos étterembe, amit ő a bécsi szelet miatt annyira szeret, és este huszadszorra megnézni a Szerelmünk Lapjait akkor vess véget a szenvedésnek, és gyere vele vagy nélküle szakítani a Toldiba Valentin-napon. Legyen idén sok ember között magányos a Valentin. Lesz szakítófal, zsepi, csoki, szakítós számok, egy magányos sarok, ahol sírhatsz egyedül. Hervadó rózsa helyett idén élményt adjál a kedvesednek és Szakíts vele a Toldiban.
 
 
 
Ha a nyál helyett inkább izzadtságtól akartok csöpögni február 14-én, akkor a hagyományos szerdai táncházat ajánljuk, széki táncokkal. Az Ádám István Emlékzenekar fog muzsikálni. Ropásra fel!
 
 
 
Csak úgy random benéznétek valami klassz kis jammelős üccögésre? Az Akváriumban 14-én épp Barabás Lőrincék fognak örömzenélni, imprózgatni; kis jazz, kis hiphop, kis elektró… Szerelmi fúzió.
 
 
 
A Next Level vendége egy igazán különleges producer, a magyar származású, de Amerikában élő Tyler Marényi, ismertebb nevén NGHTMRE, aki mára a jelenlegi nemzetközi trap/dubstep szcéna egyik legmeghatározóbb tagjává vált. Rázz ki magadból minden téli bút, február 15-én trappolj a Barba Negrában!
 
 
 
A Kerekfest a magyarországi roma kisebbség kultúráját, zenéjét és egyéb művészeti tevékenységet karolja fel, támogatja, juttatja el mind szélesebb közönséghez, célja a roma kultúra sokszínűségét és aktuális kortárs irányvonalait bemutatni. Február 15-én a Bohemian Betyars, a Lashe Shave együttes és Kethane tánccsoport, valamint a szerb Kal, másnap pedig Jónás Tamás & Másik János, a Romano Glaszo, a Vojasa és a Parno Graszt fogják a talpad alá húzni a muzsikát és a fedélzetet.
 
 
 
A Péterfy Bori & Love Band február 16-án visszatér a Barba Negrába. Nagyon jó lesz, gyere! Szabály: Öltözz be – vagy ne! Vendég: Bankrupt. Jelszó: la bamba! Reméljük, nem csak tíz perc szerelem lesz.
 
 
 
Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: elhozzuk neked az éjszakát, amikor meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől. Pop, csillám és szabadság. Egy új fülbemarkoló románc a régi szerelem emlékére. Wannabe XXL – Best of 90'S + 00's az Akváriumban február 17-én.
 
 
 
Egy újabb őrületes tavaszi buli az Anna and the Barbies-zal február 17-én az Akvárium színpadán! Az est különlegessége, hogy minden résztvevő a bejáratnál átlátszó törzsi, sámánisztikus arcfestést kap, ami majd a koncert fényeiben életre kel. Erős buli lesz! Vendég: Fangler's.
 
 
 
Hol máshol vegyülhetnél el a legjobban egy frankó jelmezben, ha nem egy goabuliban?! Február 17-én az egész Dürer megnyílik a pszichedelikus csodabogarak és táncolni vágyók örömére, hogy négy helyszínen élvezhessék az elektronikus törzsi ritmusokat. Progresszív vonalról Fabio & Moon tol két órát, a kicsit energikusabb, dallamosabb trance képviseletében Atma és Tropical Bleyage tartanak fullos lemezbemutatót, de lesz sötétség és persze chill is. A New Moon Winter Festival farsangi maszkara bálján öltözz be te is!
 
 
 
Hedonista zenetörténet óráinkon gond nélkül összerántunk több száz önfeledten riszáló embert a világ minden tájáról. Nálunk jól megfér egymás mellett a detroiti garázsrock, a Motown souljával, a 70-es évek brit punkja a korszak New York-i diszkójával, a blues a glamrockkal, hogy aztán ezredforduló alternatív popzenéjével adjuk meg a végső lökést. Február 23., Fogas!