Szimfonikus metál kislemezbemutató

Szimfonikus metál kislemezbemutató

Lost Continent május 11-én a Düreben

 
A Lost Continent csellóval és szimfonikus hangzásokkal tarkított, modern metált játszó zenekar. Friss erőt képvisel a metál műfajba, bár a tagok már sokéves zenei tapasztalattal rendelkeznek. 
 
 
Következő koncertjük (ami egyben EP bemutató is lesz) május 11-én lesz a Dürer Kertes Legionfesten.
 
 
A zenekar először élőben 2013 júliusában mutatkozott be a Tattoo The Sun Fesztivál koncertsorozat keretei közt a Dürer Kertben. Azóta folyamatosan koncerteznek, főként Budapesten, de megfordultak már vidéki klubokban is több alkalommal. Részt vettek a Talentométer és a Wacken Metal Battle Hungary tehetségkutatókon. Mindkét versenyen dicsérő szavakat kaptak a zsűritől és előkelő helyezést értek el.
 
 
A Lost Continent első albuma „A Divine Proportion” címmel 2014. július 7-én jelent meg. Ezt az év egyik legizgalmasabb magyar metal kiadványának titulálták. A zenekar első lemezét 2 kategóriában is jelölték a Hang-súlyon (Hungarian Metal Awards). Ez a bemutatkozó lemez a Supersize Recordings-ban készült.
 
 
A zenekar 2016. márciusában kiadta első hivatalos videó klipjét, a Rusty Casket c. dalukhoz, a Garage Live Records gondozásában, „single”-ként, majd 2017. januárjában kiadta első magyar szövegű dalát is, ezt már szerzői kiadásban. 
 
 
Jelenleg az új „Antique” EP (kislemez) premierjére készül 2018 május elején. A Lost Continent egy következő évadra tervezett belföldi turnén, és a második nagylemez elkészítésén dolgozik.
 
 
Bokodi Bálint - ének
Madaras János Alexander - cselló
Várkonyi Gábor - basszusgitár
Rinkács Péter - gitár 
Tóth Péter - gitár
Szabó Richárd - dob
 
 
 

Helyszín

Jegyvásárlás