Színpadon a Heavenhike

Színpadon a Heavenhike

Ma este újra PAKOLJ BE A ROBOTBA!

A bajai Heavenhike zenekar 2018 eleje óta létezik. Azóta mégis rengeteg dolog történt a srácokkal.
 
Besöpörték a második helyet a Fishing On Orfű „Nagy Fishing-tehetségkeresőjén”, tavaly októberben pedig „Nyugi” c. dalukra forgatott klipükkel elnyerték a III. Magyar Klipszemle „legjobb lyric videójának” járó díját. Nagyjából két év alatt felvették első kislemezüket a „Menny már” -t és már elérhető első saját nagylemezük a „részegÉsz” is. A srácok előzenekarként olyan nevek előtt játszhattak már, mint a Kaukázus, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Ladánybene 27, Ligeti Gyuri Álomgyára és Sub Bass Monster. 
 
 
Kik vagytok? Hogyan határoznátok meg a zenéteket?
A zenénk és a dalszerzési folyamat nálunk abszolút zsigeri, tehát azt játsszuk, azt írjuk, ami épp tetszik és az adott pillanatban meghatároz minket. Nem szeretnénk egy egzakt stílus mellett elköteleződni. A kedvenc zenekaraink, lemezeink is kellően eklektikusak, ezért ezen a hozzáálláson a jövőben sem szeretnénk változtatni. Így röviden alternatív rock/popnak titulálnánk a muzsikánkat, amelynek alkotóeleme a funk, a rock, a hip-hop, de merítünk a ’90-es évek magyar alternatív múltjából is. Minden eddigi sikerünk mellett azt tartjuk a legjobbnak, hogy igazi baráti társaságként, kreatív alkotóközösségként zenélhetünk együtt.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
Reméljük, hogy a létező összes budapesti barátunk, szimpatizánsunk tiszteletét teszi a koncerten. Ez egy nagyon jó lehetőség nekünk vidéki zenekarként. Nagy respekt a klubnak és a szervezőknek a kezdeményezésért! Kellemes, önfeledt bulira és koncertre számítunk.
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
Műfaj tekintetében nagyon színes a repertoárunk, ezért aki kedveli a friss, tempós, groove-os, változatos alternatív muzsikát, azt szeretettel várjuk a koncerten.
 
A koncertre a belépés ingyenes!
 

Helyszín