Tales Of Evening lemezbemutató

Tales Of Evening lemezbemutató

1999

„Az első önálló nagyszabású budapesti Tales Of Evening "főzenekaros" buli, melyre meghívtuk a baráti zenekarinkat is!” Igazi „csaj buli” lesz most vasárnap a Club 202-ben.

A Tales Of Evening ’Szilánkok’ lemezbemutató koncertjén vendégként vesz részt albumelőzetes show-val az Ideas és a Leecher, ’V’ címre keresztelt kislemezét népszerűsíti a Dharma és ’New Beginning’ új anyagával színpadra lép az Ankh is. 

Tavaly a februári HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a Tales Of Evening zenekar második nagylemeze, a Szilánkok. "Úgy érzem, hogy ezúttal is minden dalnak van mondanivalója. Ezekben az ember magára talál, erőt kap, felemeli, elgondolkodtatja... Talán egy kicsit 'mélyebbek' is a szövegek, mint az első lemezen. Mindemellett a Tales Of Evening-re jellemző hangulat, dallamvilág megmaradt, egy kicsit talán új köntösbe bújtatva. Elkerülhetetlen, hogy az emberek hasonlítják majd egymáshoz a két lemezt, és ez így is van rendjén.” - nyilatkozta korábban a csapat vezetője, billentyűse, fő dalszerzője, Ádám Attila. Extra információ tőle: "Nem akarok mindent előre elárulni, de egy spéci feldolgozást tervezünk, méghozzá vendéggel."A tatabányai szimfónikus metalban utazó Ideas épp hetedik sorlemezén dolgozik, mely hamarosan meg is jelenik. A vasárnapi bulin már az új dalokkal is lehet majd ismerkedni.A Ritzel Ani vezette Dharma ‘V‘ címmel pár hónapja adta ki digitális EP-jét, melyhez friss videó is készült."Elkészítettük a harmadik klipünket a tavaly megjelent V kislemezünkhöz. Ezúttal a Fear Transfusion dalra esett a választás, amelyben Mihály Gergely vendégszerepelt vokálfronton az Angertea zenekarból. Gergely természetesen a forgatásról sem hiányozhatott.”A hazai underground egyik legérdekesebb felállású csapata a Leecher, akik 3 csellóval, énekesnővel és dobossal tolják a szimfonikus metalt, és akiket láthattál már az Epica és a Haggard előtt is. Hamarosan érkezik a zenekar friss albuma, a dalokba pedig már a hétvégi bulin is bele lehet hallgatni.

 New Beginning címmel jelent meg a szimfonikus, folkos modern metalt játszó tatai Ankh bemutatkozó albuma még tavaly télen. "A CD előzeteseként már tavaly márciusban napvilágot látott a Night In The Forrest demóverziója, amely az Esterházy Énekegyüttes és az egykori Ankh tag Rigó Márton hegedűs részvételével készült. Ők a végleges változaton is hallhatók, de az albumon közreműködik Hudák Tibor bongón, illetve Vass Csaba a kórusban."Jegyelővételi helyek: Hammer Zenebarlang, metalshop.hu, Headbanger, CD Pince, Ticketportal. 

A helyszínen ajándék CD-t kap mindenki! :)

Menetrend: 
17:30 Kapunyitás
17:55 - 18:25 ANKH
18:40 - 19:10 LEECHER
19:25 - 20:05 DHARMA
20:20 - 21:10 IDEAS
21:30 - 23:00 TALES OF EVENING 
 

Helyszín