Tesztelnéd magad a karantén idején?

Tesztelnéd magad a karantén idején?

Online kvízek

Mostanában lesz rá bőven lehetőséged, hiszen a méltán népszerű kocsmakvízek most a karantén alatt az otthonodba is ellátogatnak, hogy kicsit kevésbé legyenek egyhangúak a hétköznapok. Mutatunk is néhány példát, hogy hol és mikor érdemes kipróbálnod magad egyedül vagy akár (Skype-) csapatban!
 
Az Illegál Kvízestje Mesivel ma is, mint mindig, 40 kérdést tesz fel általános témakörökben – lesz köztük zene, film, időrend és még sok más. Érdemes összedugni a fejeteket – ha csak virtuálisan is –, és kitölteni a válaszpdf-et, mert egy üveg bor a tét!
 
 
Egy hétre rá a Petőfi Művelődési Központ és Könyvtár Kiskunlacháza Facebook oldalán is játszhattok. A válaszokat az élő bejelentkezés alatt hozzászólásokban várják. A nyeremény egy a művelődési központ büféjében beváltható utalvány.
 
 
Pár nappal később a FIRST The Craft Beer Co. az élőadással járó esetleges bakikat kivédendő előre összevágott felvétellel jelentkezik. Miután a webshopon keresztül közösen megrendeltétek a vadonatúj Kvíz Csomagot a játékhoz szükséges sörmennyiséggel, emailben megkapjátok az oldal linkjét a kvízzel. Az már a játokosokon múlik, hogy oldják meg: Skype-on, Facebook Messengeren vagy ha közös háztartásban élnek, akkor vállvetve együtt a kanapéról küldik be. A szervezők a résztvevők között kisorsolnak egy sörcsomagot.