The Involution, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

The Involution, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 25-én a The Involution pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket? 
 
A The Involution egy klasszikus rock-metál trió a 70-es, 80-as és 90-es évek hard rock, grunge és metal hatásaiból táplálkozva, csipetnyi saját hangzásvilággal megszórva. A jelenlegi felállásunkban (Mayer Máté - basszusgitár, ének; Gulyás Ádám - gitár; Baráth Gergely - dob) több, mint 15 éve működünk, ami így belegondolva elképesztően hosszú időnek tűnik, viszont jó társaságban gyorsan elrepül. Ennyi idő után talán nem nagy túlzás azt mondani, hogy voltak grunge, hard rock és metal „korszakaink”, amikből megmaradtak a legjobban sikerült szerzemények, így a jelenlegi műsorban majd’ 15 év zenei lenyomatát tárjuk a nagyérdemű elé.
 
 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől? 
 
A ROBOT-ban volt már alkalmunk mind közönségként, mind fellépőként megfordulni, azonban ezzel a formációval még soha. Az eddigi tapasztalataink alapján egy nagyon karcos hétfő estét várunk az eseménytől, ahol haj nem marad összekötve, és mindenki alaposan átmozgatja magát a hétvégi tivornyák után! A kezdeményezés egyébként nagyon hasznos a feltörekvő zenekarok számára, mert így lehetőség van bekerülni egy olyan színvonalas klubba, mint a Robot.
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni? 
 
Mivel ez lesz az első Involution buli a ROBOT-ban, ezért nagyon készülünk, ütős, pörgős bulit raktunk össze, és alig várjuk, hogy ezt megoszthassuk a közönséggel! Emellett természetesen lángoló hangszereken fogunk játszani végig, miközben artisták és elefántok mutatnak be progresszív jógagyakorlatokat, trapézon. (nem.)
 
 

Helyszín