The Southern Oracle – Blind Messiah

The Southern Oracle – Blind Messiah

Itt az új EP + kislemezbemutató a Robotban!

2016 októbere óta első ízben jelentkezik új hangzóanyaggal a fővárosi The Southern Oracle. A szóban forgó B oldalas EP a zenekar harmadik nagylemezét hivatott felvezetni, amelynek dalain jelenleg az utolsó simítások folynak. Tervek szerint még 2018 utolsó negyedében érkezik egy elég komplex, szokványosnak nem mondható formában.
 
Fotó: Bodnár Dávid
 
Erre a kislemezre két teljesen új szám került fel, amelyek a közelgő albumra már nem fértek fel, érdekesség, hogy a „Fearmonger” című dal szövegét Percy Bysshe Shelley „Ozymandias” című verse szolgáltatja, amelynek mondandója előrevetíti a zenekar nagylemezen taglalt témáit. 
 
 
A két friss szerzemény mellett helyet kapott még az EP-n a banda koncertszettjének állandó szereplője, a „Chaosbringer” újra felvett verziója is, amely eredetileg az „Animals Over People Vol 1.” című jótékonysági válogatáslemezen (2014) volt hallható. A „Blind Messiah” című kislemez 2018. május 12-től elérhető online (Spotify, Apple Music), valamint szerzői kiadásban, limitált példányszámú CD-ként szerezhető be a zenekartól.
 
 
 
További információk az EP-ről:
A gitárok, a basszus és az ének felvételek Ivánfi Dániel (Stubborn) felügyelete alatt folytak.
A dobokat Csobánczi Péter rögzítette a TrashHill Studiosban.
Keverés és master az Area 51 Stúdióban készült Kiss József (Nova Prospect) által.
Borítórajz és grafika Kókai Barnabás (Barber’s Art) munkája.
 
Fotó: Bodnár Dávid
 
TSO 2018:
Kókai Barnabás – ének
Farkas Kornél – gitár, vokál
Kókai Márton – basszus
Budai Béla – dob
 
Fotó: Bodnár Dávid