Trapsix, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

Trapsix, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Február 25-én a Trapsix pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
Sziasztok, mi vagyunk a Trapsix zenekar Budapestről. 2016 decemberében alakultunk. A kezdetektől tudatosan a klasszikus powertrio felállásban gondolkodtunk és megpróbáltunk belegyúrni minden hatást a zenénkbe, ami az évek során felgyülemlett bennünk. Legyen szó stoner metálról, grunge-ról, bluesról, pszichedéliáról, progresszív és alternatív hatásokról, ez mind-mind megtalálható bennünk és a zenénkben. Az első EP-nk Human Stain címmel 2018. januárjában jelent meg, ami egy direkt, nyers megközelítésű 5 számos stoner-grunge bemutatkozó anyag volt. Az első teljes albumunk Something Is Changing címmel 2018. november végén jelent meg. Ez már egy szerteágazóbb, ugyanakkor letisztultabb anyag lett. Sok-sok akusztikus gitárral, finomabb zenei hangszerelésekkel és egy duettel Nagyváradi Nellivel. 2019-re tervezzük a folytatást, amivel újra visszakanyarodunk a keményebb énünkhöz, és ismét belecsempészünk majd sok-sok új dolgot mind a zenénkbe, mind pedig a szövegekbe is. Mi már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk veletek ezt az új anyagot.
 
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Szeretnénk minél több klubos, illetve fesztiválos fellépéshez jutni a jövőben, mind a fővárosban, mind pedig vidéken. Remélhetőleg sokan ellátogattok a Robotos koncertünkre és utána már rajongókként üdvözölhetünk titeket a további bulijainkon.
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Az eddigi visszhangoknak köszönhetően úgy gondoljuk, hogy a zenénkkel sikerül valami olyat letennünk a magyar könnyűzenei asztalra, ami egyéni és nem jön szembe veletek minden koncerten. Ha szeretitek a 90-es évek eleji grunge zenéket, bírjátok a szigorúbb stoner riffelést, ugyanakkor nem mondtok nemet az érzelmesebb, dallamosabb dalokra sem, vagy csak szimplán ki akartok kapcsolni február utolsó hétfő estéjén, akkor ott a helyetek február 25-én a Robotban. Töltsünk el együtt egy felejthetetlen estét.
 
 

Helyszín