Udo Dirkschneider: Accept dalok, utoljára még a Barba Negrában

Udo Dirkschneider: Accept dalok, utoljára még a Barba Negrában

5800/6200

Különleges, kizárólag Accept dalokra épülő, 2 órás műsort ad majd elő Udo Dirkschneider március 29-én a Barba Negra Music Clubban.

Vissza nem térő alkalom lesz ez a banda rajongóinak, hogy még egyszer utoljára hallják ezeket a nótákat az egykori énekes előadásában, mivel Udo saját csapatával, az U.D.O.-val a későbbiekben már csak saját dalait adja majd elő.
„Tizenöt U.D.O. lemezem jelent meg, úgyhogy innentől nekem csak az U.D.O. marad. Természetesen tudom, hogy az emberek szeretik az Accept számokat az én hangommal hallani, de szeretnék valamit lezárni – úgy becsukni, mint egy könyvet, azt mondva, hogy: ’Rendben, ennyi volt, elolvastam.’ Néha valaminek véget kell vetned, úgyhogy most szeretnék mindent lezárni az Accepttel.” – indokolta az énekes döntését. Ezek után mondanunk sem kell, hogy a március 29-i koncert kihagyhatatlan esemény a rajongók számára, nem véletlenül volt teltházas a turné több állomása is. És hogy ezt még fokozzuk, az est vendégcsapata a kanadai Anvil lesz, amelynek új albuma február 26-án jelent meg Anvil Is Anvil címmel. Ütős setlist, karcos hang, óriási hangulat, még egy utolsó emlékezetes élmény – ez vár ránk március 29-én a Barba Negrában!
 
 

Helyszín