WARSHOW, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

WARSHOW, PAKOLJ BE A ROBOTBA!

2019 első hétfőin 17 kiválasztott zenekar veszi birtokba a színpadot!

A frissen alakult rockzenekarok többsége szinte bárhol hajlandó lenne koncertezni, csak hogy megmutathassa magát. Akkor már miért ne egy remek helyen tennék?! A Robot elsősorban nekik biztosít fellépési lehetőséget január és február hétfőin, ahol italakciókkal és ingyenes belépővel várják a vendégeket, a koncertek után pedig a kiválasztott rock DJ-k pörgetik majd a leghúzósabb dalokat.
 
Rockstar Magazin heti sorozatában megismerhetitek a feltörekvő zenekarokat. Január 28-án a WARSHOW pakol be a Robotba!
 
 
Kik vagytok? Hogy határoznátok meg a zenéteket?
 
A zenekar énekese Máté, gitárosai Domonkos és Márton, basszusgitárosa Milán, dobosa Marcell, rendszeres vendég-trombitásunk Ádám. A dalainkat angolul írjuk egyelőre, stílusunk talán pszichedelikus punk, de néha metálos, indie, szörf-rock és post-punk hatások is keverednek bele, ugyanis nagyon élvezzük, hogy nem korlátozzuk magunkat egy skatulyába.
 
Mit vártok a „PAKOLJ BE A ROBOTBA!” eseménytől?
 
Ez lesz az Aurórás bemutatkozásunk után a második koncertünk, ebben a felállásban pedig az első. Várjuk, hogy megismerkedjünk egy új, és valamivel nagyobb helyszínnel, új emberekkel, illetve természetesen reménykedünk a jó monitorládákban és aktív közönségben.
 
 
Miért pont a ti bulitokra lesz érdemes ellátogatni?
 
Első sorban azért, mert rockzenét élőben érdemes hallgatni. Igyekszünk rászolgálni a war+show név második felére is – egy koncertre előadásként is gondolunk. Továbbá, mert ezen a koncerten mutatjuk be a zenekar 5. állandó tagját, és mert a tavalyi kislemezünk mellett három olyan dalunk is van, amit még csak élőben lehet hallani, és mert játszunk három feldolgozást, amik közül az egyikben trombitát integráltunk az eredeti post-punk dalba.
 
 

Helyszín