Wishes - új dallamos HC bandával bővült a budapesti underground

Wishes - új dallamos HC bandával bővült a budapesti underground

Április 22. // Dürer Kert

A WISHES ötfős brigádja nem akar nagy szavakkal dobálózni és világmegváltó tervekről sem beszélnek - csak magukat adják.
 
"Minden tisztelettel, szívesen taglalnánk, hogy kik a zenekar tagjai, milyen zenekarokban játszottunk és hogy milyen zenekarok voltak ránk hatással, viszont mi ezt nem tartjuk fontosnak. Szeretnénk, ha a WISHES-re mint kollektívára gondolnátok,  elmondhatjuk hogy ezzel a zenekarral egy olyan egységet értünk el mindannyian, amit eddigi zenei utunk során nem tapasztaltunk és jó érzéssel tölt el minket, ha erre gondolounk. Mi a WISHES-ben hiszünk abban, hogy ezzel az egységgel átadhatjuk a hallgatóságnak azokat az értékeket és élményeket, amiket mi kaptunk a zene által, legyen az metál, hardcore vagy punk. A WISHES nektek egy zenekar, nekünk a lehetőség, hogy átadjuk a pozitivitást, amit mi kaptunk a színtértől és esetleg akár ha egy pillanatra is átérzitek, amit mi, akkor elértük a célt."
 
BURDEN című első daluk egy videóval debütált, április 22-én pedig élőben is bemutatkoznak a HANOI, a Satelles, a TOUCH és a Nemecsek társaságában a Dürer Kert színpadán.
 
 

Helyszín