A Borostyánszemű könyvbemutató

A Borostyánszemű könyvbemutató

November 10. // BOOKR

Jön a régóta várt történelmi regény, A Borostyánszemű bemutatója, melyre a Geopen Kiadó könyvesboltjában, a rendkívül hangulatos BOOKR-ben kerül sor, ahol koccintással, kvízjátékkal, könyvnyereménnyel, beszélgetéssel és dedikálással várnak. Mindehez Havai Gábor gitárjátékával szolgáltat andalító aláfestő zenét.
 
A több szempontból is formabontó mű új eszközökkel igyekszik a témájául szolgáló történelmi kor varázsos hangulatát még átélhetőbbé tenni. A könyvben színes kiegészítő melléklettekkel, képekkel találkozhattok, melyek a korabeli divatról, szokásokról és társadalomról szolgálnak érdekes ismeretekkel az olvasók számára, illetve a Rizsporos Hétköznapok című blog zenetárában a könyvben felcsendülő illetve korhű zenék segítenek a hangulat átélésében.
 
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kezdeti útkeresés közben további tanulmányokat folytatott, míg meg nem adta magát a történelmi regény iránti olthatatlan rajongásának. Ennek a szenvedélynek az első termése ez a kétkötetes regény és a máltán népszerű Rizsporos hétköznapok című blog.
 
Gyertek el november 10-én 18 órakkor a Bécsi út 65. alá, és csatlakozzatok ehhez a roppant izgalmas történelmi utazáshoz, mely során együtt fedezzük fel A Borostyánszemű magával ragadó világát. A bemutató helyszínén 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a regény mindkét kötetét.