Robert Merle: Nekünk nem kel föl a Nap

Robert Merle: Nekünk nem kel föl a Nap

Nyerd meg a talán újra aktuális témájú regényt!

"A mindmáig töretlen népszerűségű Robert Merle-nek szinte valamennyi műve megjelent már magyarul. Egyik utolsó nagy adósságunkat törlesztjük most ezzel az 1986-ban, tehát a hidegháborús korszak végén, de a nagy világváltozásokon még innen íródott regénnyel. Merle az izgalmas technikai részletek mellett hiteles képet fest benne a haditengerészek közel három hónapra összezárt, szigorú hierarchia és munkarend szerint élő közösségének mindennapjairól, az együttélés nehézségeiről, a külvilágtól elzárt katonák és a kisegítő személyzet gondjairól, örömeiről. Arról a természet közepén, az óceán mélyén természetellenes módon, de nagyon is létező világról, ahová soha nem jut el a napfény, ahol nincsenek ünnepek, és a napszakokat csak a változó színű neonvilágítás különbözteti meg egymástól.

A regény egyúttal felhívja az olvasó figyelmét a nukleáris energia veszélyeire és a nukleáris háború szörnyű eshetőségére is. Annak a hidegháborúnak vége immár, de Merle több mint 25 éve megfogalmazott aggodalmai - sajnos - ma is aktuálisak." (Európa Kiadó)
A kötet most 20% kedvezménnyel kapható sok más kiadvánnyal együtt az Alexandra Könyvesházakban.

NYEREMÉNYJÁTÉK

A népszerű francia író, Robert Merle 1986-os regénye, a Nekünk nem kel föl a Nap legújabb kiadása ezúttal az Európa Kiadó gondozásában jelent meg. A regény egyúttal felhívja az olvasó figyelmét a nukleáris energia veszélyeire és a nukleáris háború szörnyű eshetőségére is. Annak a hidegháborúnak vége immár, de Merle több mint 25 éve megfogalmazott aggodalmai - sajnos - ma is aktuálisak. – áll a kiadó ajánlójában.
A kötet most 20% kedvezménnyel kapható sok más kiadvánnyal együtt az Alexandra Könyvesházakban, illetve megnyerhető a Rockstar játékával. Egy választ várunk:

MIKOR SZÜLETETT ROBERT MERLE?

 

A válaszokat április 16-ig várjuk a jatek@rockstar.hu címre.