A Get up Stand up és az Astoria Slam Poetry jótékonysági estje

A Get up Stand up és az Astoria Slam Poetry jótékonysági estje

1000-2000

Január 14-én a New Orleans Club-ban kerül megrendezésre a jótékonysági kulturális est.

A Get up Stand up társulat 11 humoristája és az Astoria Slam Poetry négy költője karöltve adnak két órás szórakoztató műsort, a Magyar Kerékpárosklub városi kerékpározást népszerűsítő közösségszervező programjának javára.
 
Facebook esemény itt.
 
A társulatok tagjai maguk is biciklis közlekedés-pártiak, és mind fontosnak tartják a kerékpáros-életmód elfogadtatását a városi gyalogosokkal és autósokkal egyaránt. Ezt a munkát hatékonyan végzi az évről évre nagyobb támogatóbázissal bíró I Bike Budapest mozgalom.  Hiszünk benne, hogy a folyamatosan bővülő biciklis úthálózat, a Mol Bubi és a biciklis megmozdulások oda vezetnek, hogy egy idő után a városi kerékpározás lekerül az extrém sportok listájáról.
 
Az estre 1000, 1500 és 2000 Ft-os áron lehet adományjegyekhez hozzájutni, amiket a getupstandupofficial@gmail.com címen igényelhetnek a támogatók, és a művészek a teljes befolyt összeget a Magyar Kerékpárosklub, azon felül az I Bike Budapest mozgalomnak ajánlják fel. A helyszínen ettől függetlenül lesz adományozási lehetőség azok számára, akik a jegy árán felül is hozzá szeretnének járulni a klub munkájához.
 
Az esten fellépnek a Get up Stand up humorista társulat tagjai:
Feiszthammel Viktor
Pólyán József
Sebe Tamás
Takács Márton
Waltner Miklós 
és a társulat vezetője: Tarnóczi Balázs
 
Illetve az Astoria Slam Poetry
Angyal Gyula (a csapat vezetője)
Scheiner (német slammer Ausztriából) 
Payer Imre (József Attila-díjas költő) 
és Dobos György „MoZe”.

Helyszín