Amikor jól jön az anyagi segítség

Amikor jól jön az anyagi segítség

A pénzzavaron segíthetnek a személyi kölcsönök

THM: 9,16-19,51%*
 
Tönkrement a mosógép, javíthatatlan az autó, vagy gyermekünk bejelenti, hogy házasságot köt a választottjával? Nem mindenkinek van annyi spórolt pénze, hogy e váratlan kiadásokat állja, anélkül, hogy a költekezés a napi megélhetését ne veszélyeztetné. A pénzzavaron segíthetnek a személyi kölcsönök, amelyekből ugyanakkor egy régóta vágyott üdülés, több száz fős esküvői lagzi, vagy akár egy autó megvétele is finanszírozható.
 
A Takarék Csoport szakemberei elsősorban azoknak ajánlják a személyi kölcsönöket, akiknek egyszeri, pár százezer, legfeljebb 1-2 millió forintra van szükségük. Segítségükkel egy nagyobb összegű kiadás nem egyszerre terheli meg a családi költségvetést, hanem havonta, tervezhetően. Forintban igényelhetők, az összegük 300 ezer forinttól 5 millió forintig terjedhet. Érdemes arra figyelni, hogy a kölcsön havi törlesztőrészlete ne haladja meg a jövedelmünk 10-15 százalékát.
 
*A THM meghatározása 2018. július 2-án érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg és 5 éves futamidő feltételezésével történt. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat.