Különleges, analóg fotókiállítással folytatódik a Footshop Art Space

Különleges, analóg fotókiállítással folytatódik a Footshop Art Space

ezúttal két fiatal magyar tehetség kollaborációját tekintheted meg

Az Official Classic retro-futurista kiállítása után máris új eseménnyel folytatódik a Footshop különleges művészeti rendezvénysorozata, az Art Space: ezúttal két fiatal magyar tehetség kollaborációját tekintheted meg, ne maradj le róla!
 
 
A november 15-től kiállított „DNA” című fotósorozat alkotói mindketten rendkívül sikeresek saját szakmájukban: Perjési Ahinaa a világszerte ismert Nanushka brand egyik vezető tervezője, aki emellett rendszeresen tart fenntartható divattal kapcsolatos workshopokat hazai és külföldi megrendelők számára egyaránt. A fiatal tehetség szakmai körökben stylistként és art directorként is ismert, egyedi, progresszív stílusa azonnal felismerhető.
 
Tóth Barnabás, azaz Barnie a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia mesterszakán végzett, a fotózás iránti rajongása pedig azóta is töretlen. Dolgozott már Párizsban és fotózta többek között a Beastie Boys-t is, rendszeres megrendelői pedig többnyire magazinok, ügynökségek és különböző vállalatok közül kerülnek ki.  Rajong az analóg technikáért, de ugyanúgy foglalkozik digitális fotózással is – a Footshop Art Space keretein belül bemutatott alkotások stylingját Ahinaa végezte, a kiállítás koncepciója pedig szintén az ő munkáját dicséri.
 
Az exkluzív fotósorozat különlegessége, hogy a modellek ismert underground zenészek és divatszakemberek közül kerültek ki – látogass el a Kristóf tér 4. szám alatt található Footshop üzletbe, és győződj meg róla a saját szemeddel! Az ingyenes kiállítás november 15-től december 12-ig látogatható.