STYLE ON BIKE

STYLE ON BIKE

Őszi kerekezés Budapest // Hősök tere

…Áttekerek a zűrös városon.
Közben a kereket hallgatom.
Kilő egy kavicsot oldalra,
és az koppan egy házfalon…”
 
Ugye ismeritek ti is azt az érzést, amit az Intim Torna Illegál megénekelt. Mi is imádjuk egyedül, párosan, vagy épp sokkal nagyobb társaságban a kerépározást, éppen ezért októberben három szervező gárda közreműködésével megszervezzük az őszi STYLE ON BIKE-ot.
 
És hogy mitől is leszel stílusos? Mondjuk ha te is tudod mindazt közvetítetni, amit a biciklid sugároz: lehetsz sportos és vagány, elegáns, légies, vagy épp morcos és harcias. Mondjuk mi azt is bírjuk ha pink vagy, a járgányod pedig hasonlít egy csillámpónira. A lényeg, hogy legyetek stílusosak.
 
 
Három csapat, de egy cél, egy remek októberi nap, baráti társaságban.
 
A Style On Bike csapata képviseli az eleganciát, a kerékpár korának megfelelő outfitet, a nagybetűs eleganciát.
A Csepel Tihanyosok hozzák a hippi életérzést, amit sokan csak retronak titulálnának, de itt sokkal többről, rock ’n rollról van szó. A Night Ride Budapest különítménye pedig képviseli a télen-nyáron, éjjel-nappal kerékpározást. Hogy ebből a hármas halmozásból mi fog kikerekedni, arra szombaton fény derül. A szervezők elképzelése szerint a legpunkabb őszi kerékpáros buli Budapesten. 
 
A Style On Bike Őszi kerekezés legnagyobb érdekessége, hogy napfényben kezdődik, ám az éjszaka leple alatt ér véget, közben a résztvevők keresztbe-kasba bejárják a fővárost, több helyen leparkolnak, hogy megpihenjenek, és a városban sétálóknak is megmutassák járgányaikat. Ha gyönyörű városunkban szombaton koradélutántól késő estig valahol kerékpáros brigantikkal találkozol, integess nekik, szeresd őket.
 
Az se baj, ha nem a mi csapatunk tagjait köszöntöd, biztosan örülni fognak neki.