Színházak Éjszakája - Ingyenes Udvaros Dorottya-koncert a Nemzetiben

Színházak Éjszakája - Ingyenes Udvaros Dorottya-koncert a Nemzetiben

Idén 4. alkalommal nyílik lehetőség egyetlen karszalag megvásárlásával 26 színház belső világába betekintést nyerni. Szeptember 19-én így rendhagyó előadásokra, koncertekre, kulisszajárásokra, interaktív programokra lehet számítani a rendezvény honlapján

Hazánk egyik vezető színésznője - ezrek kedvence – hamarosan a Müpában mutatja be 2015 őszén megjelenő albumát, amely a Majdnem valaki címet viseli.

A minden szempontból ígéretes zenei anyag szerzői: a legendás szövegíró Bereményi Géza és az ország egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb zeneszerzője Hrutka Róbert közös alkotása.

Udvaros Dorottya második önálló zenei albuma a művésznő nagyon érzékeny, varázslatos és emberi oldaláról nyit bennünk kapukat.

Az október 20.-i Müpa lemezbemutató előtt a Nemzeti Színház nyílt napján mutatja meg magát a produkció, egy harminc perces ízelítő erejéig.

A házi kiskoncert különlegessége, hogy Dorottya vendégeként - kollégája és barátnője - Tompos Kátya színművésznő is csatlakozik albumának néhány dalával.

A koncert időpontja: 2015. szeptember 19, 21:00

Helyszíne: Nemzeti Színház – Hajóorr (a színház előtti terület)

 

A koncert megtekintése ingyenes.