MAGYAR CSAPAT KÉT VERSENYZŐVEL A SUPERBIKE SUPERSPORT Európai futamain

MAGYAR CSAPAT KÉT VERSENYZŐVEL A SUPERBIKE SUPERSPORT Európai futamain

A Sport&Events Management 2016 évvégén létrehozta a SSP Hungary Racing csapatot, akik újra a SUPERBIKE világbajnokság európai futamain a Supersport kategóriában indulnak, de 2018-ban már két versenyzővel.

Sebestyén Peti mellett a másik Kawasaki nyergében a 2016-os Európa Kupa bajnoka az olasz Axel Bassani fog motorozni.
 
 
Az idei évben kemény munkával összeszokott versenycsapattá kovácsolódott az SSP Hungary Racing. Európa egyetlen női csapatfőnöke, Várnai Andrea erős kézzel fogta és irányította csapatát.
“Nagyon büszke vagyok a csapatunkra. A mögöttünk álló évben felnőttünk és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. Össze kellett szokni, kialakítani a munkafolyamatokat, Petinek a szerelőkkel és a mérnökökkel megtalálni a közös hangot. Úgy érezem ez mind sikerült, így nagyon optimistán vágunk neki a 2018-as szezonnak. Az, hogy bővül a csapat és lesz még egy versenyzőnk, ez mind azt bizonyítja, hogy ott vagyunk mind szakmailag, mind technikai háttérrel a gyári csapatok mellett. ” - nyilatkozta a csapatfőnök a jövő évről.
 
 
A Sport&Events Management alapítója Stefano Favaro, Magyarország egyetlen motoros világbajnokának, Talmácsi Gábornak a volt menedzsere az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektet. 
Elkötelezetten keresi és támogatja az új tehetségeket, 2017-ben Görbe Soma 12 éves motorversenyző karrierjét kezdték el egyengetni, a létrehozott  Sport&Events Akadémián keresztül.
2018-ban az Akadémia két fiatal tehetség útját irányítja, Görbe Soma a European Talent Cup 2018-as spanyol bajnokságban indul, míg Rossi Moor (amerikai - magyar) a CIV olasz bajnokság OHVALE Moto GP-0-ban mutatja meg tudását.