Kelly's World - Infraszauna

Kelly's World - Infraszauna

A szaunázásnak számtalan előnye van, köztük a súly...

A szaunázásnak számtalan előnye van, köztük a súlyvesztés is, de nem elég csupán erre hagyatkozni, hiszen ez így önmagában kevés lesz hosszú távon. Aki jó alakot, egészséges életet szeretne, annak bizony mozognia is kell, mert bár akár 800-900 kalóriát is el lehet égetni egy harminc-negyven perces izzadás alatt, ehhez még magunknak is hozzá kell tenni a részünket. Azt is tudnunk kell, hogy néhány alkalom még nem ér fel egy csodával, tehát egy-két infraszaunázás nem fog bennünket karcsúvá varázsolni! Kitartó „munkával” azonban az infraszaunák kívül és belül is szépítenek. Hála a méregtelenítésnek, egészségesebb leszel, súlyt is tudsz vele veszíteni és a bőröd is szebb lesz! Elfelejthetjük a fogyás és hízás okozta narancsbőröket és más elváltozásokat!
De hogyan csináljuk? Ahhoz, hogy minél hamarabb elérjük a tökéletes alakot, muszáj beiktatnunk heti néhány edzést is a szaunázás mellé. Legalább hetente háromszor eddzünk, és igyekezzünk rendszeressé tenni ezt a jó szokásunkat. Az étkezésre is figyeljünk oda, nem muszáj durva diétát folytatnunk, de a mértéktelen evést is csökkentsük le. Az infraszaunázás ideje nagyjából 30-60 percre tehető, alkalmanként. Igyekezzünk nem túlzásba vinni a használatát, heti néhány alkalom bőven elegendő lehet ahhoz, hogy frissebbek, fittebbek és egészségesebbek legyünk.


Bővülő szolgáltatásaink mellett, mostantól az infraszauna kabinban méregteleníteni is tudtok egy kemény edzés vagy Squash után a KELLYS Fitness & Squash Clubban (2120, Fóti út 73.)!


Kutasi Kelly
Master Trainer
KELLYS Fitness Club szakmai vezető és tulajdonos