RCKSTR Light: A legjobb 10 természetes antibiotikum - 1. rész

RCKSTR Light: A legjobb 10 természetes antibiotikum - 1. rész

Az antibiotikumok szinte a leggyakrabban felírt gy...

Az antibiotikumok szinte a leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartoznak az egész világon. Előnyük, hogy egyes fertőző betegségek esetén gyors, hatékony kezelést jelentenek tüneti szinten, hátrányuk azonban, hogy hatásukat általában nem fejthetik ki „büntetlenül”, számos mellékhatást okoznak, és ezek némelyike súlyosabb lehet, mint maga az alapbetegség.
1. Aloe vera
Fájdalomcsillapító, ellenállóképesség-javító, vértisztító, gyulladáscsökkentő hatású, gombás fertőzések, bélrenyheség ellenszere, égési sérülések páratlan elixíre. Bőrápoláshoz széles körben alkalmazható oldat és regeneráló maszk formájában, hatékony ekcémák, psoriasis, neurodermatitis, acnék, különféle sebek és sérülések kezelésére.
2. Grépfrútmag-kivonat
Ez a széles spektrumú antibiotikum összesen mintegy 900 baktérium-, vírus és gombafajta ellenszere, ezért biztonsággal alkalmazható a legtöbb fertőzés esetén. Száj, garat, bél, hüvely területén kifejezetten jótékony, mivel ezek természetes flóráját nem károsítja, ezenkívül fogínyvérzés és -gyulladás, herpesz, acne, bőr- és körömgomba, candida albicans túlszaporodása esetén ajánlott. Mindig hígítva használandó!
3. Fokhagyma
Páratlan megoldás a vércukor- és vérnyomás-szabályozás, trombózis, magas koleszterinszint, bélfertőzések, Helicobacter pylori, gyomorfekély, krónikus köhögés és a tuberkulózis kezelésére, valamint segítséget nyújt az epének a megfelelő termeléshez és kiválasztáshoz.


Kutasi Kelly
Master Trainer- KELLYS Fitness Club Dunakeszi- Kelly Stúdió Budapest tulajdonosa és szakmai vezetője.