A bátor Tigris

A bátor Tigris

Ismerjük meg a Tigris csillagjegyben születettek karizmatikus jellemvonásait.

A Tigris erős akaratú, eltökélt, a legtöbb feladatnak óriási lelkesedéssel és erőbedobással áll neki.
 
Éber, éles eszű, mindig forgat valamit a fejében. Igen eredeti gondolatai vannak, szinte túlcsordul az ötletektől, alig várja, hogy új vállalkozásba foghasson. Szívesen kockáztat, nem kedveli, ha a konvenciók vagy mások utasításai visszafogják.
 
Legtöbb vállalkozása szerencsével párosul, ám, ha nem a tervezett mederben folynak a dolgok, a Tigris könnyen elkeseredik, és csak hosszú idő múlva nyeri vissza a jó kedélyét. Gyakran kell azt éreznie, hogy szerencséje a magasból a mélybe zuhan.
 
Őszinte természet, bárkinek nyíltan megmondja a véleményét. Gyűlöli a hazugságot és a képmutatást. Még ha ezért konfliktusba is kerül, a véleményét nem habozik mindenki értésére adni. Született vezető típus. Ki nem állhatja a hivatali pepecselést, még kevésbé mások utasítását. Szereti azt hinni, hogy sikereit kizárólag önmagának köszönheti, ezért aztán csak akkor fordul másokhoz segítségért, ha valóban szorul körülötte a hurok.
 
A Tigris számára központi fontosságú saját hírneve; féltve igyekszik fenntartani megszerzett imázsát.
 
Méltóságteljesen viselkedik, jelentős személyiségként kezeli magát, akkor van elemében, ha ő állhat a középpontban. Ügyesen hívja fel magára a figyelmet, saját személyét és az általa támogatott ügyeket egyaránt szívesen népszerűsíti.
 
A nő Tigris élénk, szellemes, ha vendégeket hív, kiváló háziasszonynak bizonyul. Általában nagyon csinos, sokat ad a megjelenésére. Odaadó anya, megadja gyermekeinek az őket megillető szabadságot, de ezzel együtt nagyszerű nevelő és minden szükségletükről gondoskodik.
 
A férfi Tigrisnek is jó néhány előnyös tulajdonsága van. Őszinte, bátor, ötleteivel másokat is képes inspirálni. Ha gátat szab nyugtalan természete kicsapongó hajlamainak, elégedett, nyugalmas életre számíthat.